Expozitie foto

Locul desfasurarii: Galeriile de Arta ale Cercului Militar Craiova

Organizator: Cercul Militar Craiova

Expozitie  foto

Colectia de imagini a fotografului Mihai Moiceanu, ce ilustreaza oamenii si muntii Nepalului , va fi expusa la Galeriile de Arta ale Cercului Militar Craiova in perioada 20 martie - 10 aprilie 2008 si va fi deschisa publicului zilnic, intre orele 8.00 - 20.00.

"Himalaya - oameni si munti" este o calatorie subiectiva intr-o tara a contrastelor dar si a tolerantei, a diversitatii dar si a unicatelor, o tara cu oameni calzi si ospitalieri, curiosi si respectuosi.

Este o expozitie despre un decor exotic, destinatie de vis a alpinistilor, fotografilor dar si a celor ce doresc sa cunoasca o civilizatie complet diferita de cea occidentala.

Daca vreti ca urmatoarele fotografii sa le realizati in Himalaya alaturi de Mihai Moiceanu, va asteptam sa ne vizitati pe www.phototour.ro .

Expozitia poate fi admirata si online pe site-ul www.cameramm.roValentina Preotu
responsabil PR

Despre S.C. CAMERA MM S.R.L.

PhotoTOUR este singura agentie de turism din Romania dedicata fotografilor. Suntem o agentie touroperatoare ce dezvolta programe proprii adresate iubitorilor de fotografie: workshopuri, phototour-uri cu destinatii in tara si in lume, incepand cu anul 2005. Agentia Phototour este membra a Asociatiei de Ecoturism din Romania, a Societatii Internationale de Ecoturism, avand programe certificate ECO-Romania. detalii despre activitatea agentiei PhotoTOUR gasiti pe site-ul http://phototour.ro/.

Participare: Intrare libera