La Smirdar pe culmea Leaota - Un nou workshop de fotografie

Brasov - 12 aprilie 2007

Comunicat tip General in Turism

In iunie infloreste Smirdarul (Bujorul de munte). Frumusetea si mireasma florilor ne ademeneste catre Moieciu de sus si Culmea Leaota. Peisajul de munte este variat, presarat pe alocuri cu hodai, case izolate, stane. Sunt subiecte numai bune de fotografiat.

Mihai Moiceanu invita pasionatii de fotografie sa descopere taienele acestei arte intr-un workshop de fotografie desfasurat in perioada 14- 17 iunie 2007, in zona Moieciu- Bran. Acesta este al doilea workshop in care se organizeaza o tura foto la vremea Smirdarului. Pe cei ce doresc sa vada cateva imagini din tura de anul trecut, pot vizita urmatoarea pagina http://www.cameramm.ro/workshop-makingof--5------.htm

Mai multe informatii despre acest workshop cat si calendarul anului 2007 se pot gasi pe site-ul www.camerammm.ro la sectiunea workshop.

Despre S.C. Camera mm S.R.L.

Camera mm - fotografie si creatie publicitara
Valentina Preotu
responsabil PR
valentina.preotu@cameramm.ro