“Povestiri din Himalaya” la Muzeul de Arta Brasov

Locul desfasurarii: Muzeul de Arta Brasov

Organizator: Nikon impreuna cu fotograful Mihai Moiceanu si Muzeul de Arta Brasov

Nikon Romania si fotograful Mihai Moiceanu, au placerea sa va invite miercuri, 17 februarie 2010, incepand cu orele 18.00, la Muzeul de Arta Brasov, sa luati parte la vernisajul expozitiei de fotografie “Povestiri din Himalaya”.

In seara vernisajului, intr-o atmosfera specifica din care nu vor lipsi steagurile de rugaciune si ceaiul tibetan, brasovenii vor avea ocazia sa vizioneze diaporama „Povestiri din Himalaya”.
Va invitam ca pentru o seara sa va lasati purtati de imagini, muzica si comentarii intr-o calatorie fantastica printre cele mai inalte varfuri ale Pamantului, pe drumul de munte anevoios parcurs de fotograful Mihai Moiceanu. Veti avea ocazia sa intalniti in cale personaje pitoresti si peisaje ce va vor taia rasuflarea.

Aflata la jumatatea turneului in tara, expozitia va poposi timp de mai bine de o luna, acasa, oferind publicului brasovean ocazia sa reintalneasca lumea fabuloasa a Nepalului.
Imaginile care vor incanta ochii vizitatorilor au fost realizate pe materialul fotografic argentic profesional oferit de AME design si panotate de Mons medius Investments.

Expozitia va ramane deschisa intre 17 februarie si 28 martie 2010, perioada in care diaporama va mai rula de doua ori, pe 4 si pe 18 martie pentru toti cei interesati sa cunoasca o lume si o cultura noua si care isi doresc sa stea de vorba cu artistul Mihai Moiceanu despre expeditiile fotografice pe care le organizeaza in lume. In toamna acestui an, fotograful organizeaza o noua expeditie, avand ca destinatie Tibetul.

De la Brasov, expozitia isi va continua traseul itinerant in tara, urmand sa fie gazduita in luna aprilie la Iasi.

Va asteptam alaturi de noi la Muzeul de Arta, sa povestim despre Himalaya intr-o atmosfera exotica, la o ceasca de ceai tibetan.

Eveniment promovat de: Realitatea TV Brasov, Mix Tv Brasov, Radio Brasov, Magic FM, Zile si Nopti, revista online Tiuk si site-urile: brasovultau.ro, iubescbrasovul.ro, www.fotomagazin.ro, www.liternet.ro, www.badorgood.ro si www.nikonisti.ro.

Maria Bularca
responsabil PR si Marketing

Despre S.C. CAMERA MM S.R.L.

PhotoTOUR este singura agentie de turism din Romania dedicata fotografilor. Suntem o agentie touroperatoare ce dezvolta programe proprii adresate iubitorilor de fotografie: workshopuri, phototour-uri cu destinatii in tara si in lume, incepand cu anul 2005. Agentia Phototour este membra a Asociatiei de Ecoturism din Romania, a Societatii Internationale de Ecoturism, avand programe certificate ECO-Romania. detalii despre activitatea agentiei PhotoTOUR gasiti pe site-ul http://phototour.ro/.

Participare: Intrare libera