Site-ul de fotografie www.cameramm.ro are o noua imagine!

Brasov - 10 septembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Desi toamna a venit doar de cateva zile, pentru echipa CAMERA mm ea a inceput sa isi arate deja roadele. Ne-a adus o imagine noua, un site de fotografie elegant, rafinat si modern.
Pentru ca este mijlocul prin care comunicam cu voi, cei care indragiti fotografia, ne-am dorit sa fie cat mai atragator, util si usor de folosit.
Site-ul www.cameramm.ro va intampina acum cu un design modern si un continut imbogatit de informatie si fotografie.


Site-ul de fotografie www.cameramm.ro are o noua imagine!

www.cameramm.ro se adreseaza atat persoanelor fizice, care au ca pasiune fotografia cat si persoanelor juridice care doresc servicii complete de publicitate.

Site-ul este structurat pe 4 sectiuni: artistic, stoc foto, e-magazin si portofoliu.

Cei interesati de partea artistica a activitatii fotografului Mihai Moiceanu, pot gasi aici colectii de fotografii, pot vedea expozitiile sale personale, citi articole cu si despre fotografie si pot vedea imagini de la vernisajele expozitiilor. De asemenea prin intermediul magazinului online puteti comanda CD-uri multimedia, albume de fotografie, fotografii inramate din expozitii, postere si vederi editate de CAMERA mm.

Pe cei interesati de segmentul comercial si publicitar ii invitam sa viziteze sectiunile stoc foto si portofoliu. Din banca de imagini ce contine peste 5000 de fotografii pot fi alese fotografii profesionale necesare pentru a promova un site, o activitate sau o firma. In sectiunea portofoliu pot fi vazute tiparituri (calendare, felicitari, brosuri, pliante, cataloage), fotografii comerciale si site-uri web realizate pentru clientii nostri.

Daca va place (sau nu) noul site, daca aveti sugestii sau doriti sa va spuneti parerea despre munca noastra, va asteptam sa o faceti! Aveti posibilitatea sa lasati impresii si comentarii pe site.

Si inca ceva! De acum puteti sta de vorba cu Mihai Moiceanu pe blogul acestuia pe care il puteti accesa din site sau direct la adresa www.moiceanum.ro
Aici veti putea citi povestiri savuroase din expeditiile sale fotografice prin lume, noutati din domeniul artei si tehnicii fotografice si veti descoperi pe rand povestea fiecarei fotografii dragi artistului.Despre S.C. Camera mm S.R.L.

CAMERA mm - editura si casa de creatie publicitara

CAMERA mm a fost înfiintata în 1997 de fotograful Mihai Moiceanu. Firma ofera servicii complete de creatie publicitara pornind de la produsul de baza: fotografia profesionala. Punem la dispozitia clientilor nostri fotografii artistice si comerciale sau unul dintre urmatoarele produse: tiparituri (calendare, felicitari, company profile, cataloage de produs), printuri de mari dimensiuni (procedeu foto drust-lambda de inalta rezolutie pentru interioare si exterioare) si produse multimedia (cd-uri, site-uri comerciale).

Mihai Moiceanu este unul dintre cei mai cunoscuti fotografi de natura din Romania si initiatorul workshop-urilor de fotografie in tara noastra.
In octombrie 2005 organizeaza primul workshop de fotografie. Succesul inregistrat precum si solicitarile ulterioare au condus la permanentizarea acestui serviciu dedicat iubitorilor de fotografie. In prezent, alaturi de workshop-uri foto, Mihai Moiceanu organizeaza phototour-uri in Romania si expeditii fotografice in destinatii precum Himalaya, Dolomiti si Coasta Dalmata.
Pentru mai multe informati despre activitatea noastra va rugam sa ne contactati la office@cameramm.ro sau la numar de telefon 0398 401 969.
Maria Bularca
responsabil PR
0368 401 969
maria.bularca@cameramm.ro