Shakira – Oral Fixation, ultimele bilete la concert si ultimele 10 bilete de avion pentru Timisoara

Timisoara - 14 iulie 2006

Comunicat tip General in Turism

Biletele la Shakira – Oral Fixation, cel mai incendiar concert al verii si de transport cu avionul, cu Carpatair catre Timisoara, sunt in curs de epuizare 100%.

Shakira – Oral Fixation, ultimele bilete la concert si ultimele 10 bilete de avion pentru Timisoara

Pentru astazi, EMAG!C, organizatorul concertului Shakira-Oral Fixation a anuntat ca sunt in curs de lichidare si ultimele serii de bilete lansate pe piata la inceputul acestei saptamani.

In acelasi timp, compania aeriana Carpatair anunta epuizarea pana aproape de ultimul, a numarului locurilor de pe cele doua zboruri aditionale pentru concertul Shakirei, din zilele de luni, 17 iulie, respectiv marti, 18 iulie. Singura varianta ramasa pentru transportul rapid cu avionul la Timisoara in ziua concertului este zborul regulat Carpatair, la care disponibilitatile nu mai depasesc nici aici 10 locuri.

Cele doua zboruri, cel regulat si cel aditional, vor fi operate cu doua aeronave distincte: un SAAB 2000 de 50 de locuri si un Fokker 100 de 105 locuri.

Toti pasagerii care au decis sa se deplaseze de la Bucuresti la Timisoara in data de 17 iulie, vor primi din partea companiei Carpatair un “Orar de zbor Vodafone Passport” de buzunar, cu programele de zbor valabile pana la sfarsitul sezonului de vara. Formatul de buzunar si fotografiile special create pentru interiorul acestuia, transforma orarul de zbor in cel mai simpatic “pasaport” de buzunar posibil.

Despre S.C CARPATAIR S.A

Informatii generale

Carpatair operează zilnic prin HUB-ul de la Timişoara zboruri din 11 puncte din România (Bucuresti, Bacau, Constanta, Cluj, Oradea, Targu Mures, Iasi, Sibiu, Suceava, Satu Mare, Timisoara) către o întreagă reţea de destinaţii din Italia (Venetia,Verona, Bologna, Milano-Bergamo, Torino, Roma, Florenta, Ancona, Napoli), din Germania (Munchen, Dusseldorf, Stuttgart, Frankfurt), Franta (Paris – Charles de Gaulle), Republica Moldova ( Chisinau) şi Ucraina (Lviv).
Call Center Carpatair Romania:

Numar gratuit: 08 008 300 900 (valabil în România)
Telefon: +40 256 300 900, 0725 300 900
Fax: +40 256 300 999
www.carpatair.com
reservations@carpatair.com