Zboruri zilnice din Satu Mare spre Europa

Timisoara - 20 martie 2008

Comunicat tip General in Turism

Din 31 martie, Carpatair va trece la operarea zilnica a zborurilor sale din/spre Satu Mare. Astfel, incepand cu aceasta data, toti pasagerii provenind din regiunea de nord-vest a Romaniei vor avea acces zilnic atat la zboruri directe spre Timisoara, cat si la conexiuni imediate catre 15 din cele mai importante orase europene spre care Carpatair opereaza zboruri regulate.

Zboruri zilnice din Satu Mare spre Europa

In urma cu doi ani, Carpatair inaugura zborurile catre si din Satu Mare. Numarul important al companiilor straine stabilite deja in aceasta regiune, prezenta in judet a unei puternce comunitati de afaceri aflate in stransa legatura cu Germania si, nu in ultimul rand, numarul semnificativ de satmareni care calatoresc in strainatate, au determinat staff-ul Carpatair sa inaugureze in primavara lui 2006 operarea regulata din nord-vestul Romaniei spre intreaga retea europeana a companiei In primii doi ani, zborurile din si spre Satu Mare au fost operate de trei ori pe saptamana. Incepand cu sfarsitul lui martie 2008, Carpatair isi dubleaza frecventele de operare spre/din Satu Mare, iar satmarenii vor putea zbura zilnic astfel, de luni pana sambata inclusiv intre Satu Mare si Timisoara si vv. sau isi vor putea continua calatoria catre destinatiile externe operate de Carpatair in Italia, Germania si Grecia.

Zborurile Satu Mare -Timisoara – Satu Mare se opereaza cu un scurt tranzit pe aeroportul din Oradea si se efectueaza de luni pana sambata inclusiv dupa urmatorul program:

Satu Mare 06.40 Timisoara 08.00
Timisoara 15.10 Satu Mare 16.30

Despre S.C CARPATAIR S.A

Carpatair opereaza zboruri regulate de pe 10 destinatii din Romania catre 9 destinatii in Italia – Torino, Milano, Verona, Venetia, Ancona, Bologna, Florenta, Bari, Roma, 4 destinatii in Germania – Munchen, Stuttgart, Dusseldorf, Frankfurt am Main si catre 2 in Grecia – Atena, Salonic (din 14 aprilie).

Pentru detalii si rezervari, pasagerii au la dispozitie Call Center Carpatair Romania, reteaua punctelor de lucru Carpatair din Romania si intreaga retea a agentiilor de turism acreditate IATA colaboratoare din Romania

Call Center Carpatair
Telefon: 0256 300 900, 0725 300 900
Fax: 0256 300 999

reservations@carpatair.com