Centrul de Diagnostic Imagistic si Cardiologie Evolution Med efectueaza investigatii in regim gratuit pentru locuitorii judetului Teleorman

BUCURESTI - 23 octombrie 2007

Comunicat tip General in Sanatate

Incepand cu sfarsitul lunii octombrie a acestui an, Centrul de Diagnostic Imagistic si Cardiologie Evolution Med asigura locuitorilor judetului Teleorman investigatii gratuite, in baza contractului incheiat cu C.A.S.J. Teleorman.

Centrul de Diagnostic Imagistic si Cardiologie Evolution Med efectueaza investigatii in regim gratuit pentru locuitorii judetului Teleorman

Astfel, acestia vor putea beneficia gratuit de mamografii si computer tomografii, cu mentiunea ca este absolut necesar sa dispuna de bilet de trimitere de la medicul de familie.
Adresa la care se vor efectua investigatiile este Bucuresti, Str. Abrud, nr. 80, sector 1, informatii suplimentare putand fi obtinute la numerele de telefon 021/224.05.50, 0723.677.772 sau 9606, precum si pe website-ul www.evolutionmed.ro .


S.C. Evolution Med S.R.L. exista pe piata serviciilor medicale din Bucuresti din luna Martie 2007, concentrandu-se pe acordarea de asitenta medicala de inalta specialitate in profil de investigatii multifunctionale,cuprinzand atat sfera diagnosticarii de precizie a unor game largi de afectiuni de interes medico-social actual, in scop de screening al populatiei, in vederea depistarii precoce a unor maladii de larga raspandire, cat si in scopul eventual al evaluarii pre-interventioniste, medico-chirurgicale.
Echipa de medici are o vasta experienta in domeniile investigatiei imagistice radiologice, ultrasonografice si nucleare, cat si investigatia cardiologica si neurologica.

Dotarea tehnica a Centrului de Diagnostic Imagistic si Cardiologie Evolution Med este la cel mai inalt nivel, comparabil intru totul cu cel al tarilor occidentale. Printre dotarile centrului se numara:

-aparat tomografie computerizata BRIGHT SPEED ELITE 16 SLICES - GE
-aparat radiografie scopie DIGITAL PRECISION RXI - GE
-ecograf DOPLLER COLOR LOGIQ P7, cu 5 sonde - GE
-aparat mamograf ALPHA RT - GE
-aparat DEXA PRODIGZ ADVANCE - GE

Despre S.C. Centrul medical ROMAR S.R.L.

Centrul de Diagnostic Imagistic si Cardiologie Evolution Med
Bucuresti, sector 1
Str. Abrud, nr.80
Daniela C. Nataletu
Specialist Relatii Publice, Departament Marketing
Centrul Medical ROMAR
Bucuresti, sector 4
Str. Constantin Radulescu Motru, nr. 13
331.03.01, int. 114

www.evolutionmed.ro