INGRIJIRE BATRANI LA DOMICILIU versus AZIL DE BATRANI

BUCURESTI - 25 iulie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Social

Consiliem si recrutam asistente sociale pentru romanii plecati in strainate ai caror parinti se afla in dificultate aici in Romania, iar interviurile sunt sustinute pe 'skype' sau prin intermediul altor mijloace mai putin costisitoare.

www.cleaning-babysitting.ro

www.cleaning-babysitting.ro

 Pentru unii, singurul sprijin la batranete este toiagul. 

Vasile Ghica

Romanii cu domiciliul sau cu un job stabil in strainatate nu se pot intoarce intotdeauna de urgenta in tara pentru a rezolva problema cu parintii lor. Procedura de recrutare este mai greoaie pentru ca aici psihologul agentiei noastre trebuie sa ofere consiliere clientului aflat a distanta. Monitorizarea activitatii unei asistente medicale sau sociale se face prin camere video in orice moment din zi si noapte.

Suntem o agentie acreditata A.N.O.F.M atat pentru mediere forta de munca, cat si pentru informare si consiliere profesionala.

Apelarea la serviciile societatii CLEANING & BABYSITTING RO constituie un avantaj pentru dvs. din punct de vedere material intrucat este mai putin costisitor in comparativ cu un camin de batrani. In plus, varstnicul sau pacientul ar beneficia de confortul propriului camin.

CLEANING & BABYSITTING RO va pune la dispozitie pe durata determinata si nedeterminata urmatoarele categorii de personal: Infirmiere; Asistente medicale; Personal de companie; Consilieri / psihologi.

Supravegherea pacientului poate fi realizata :acasa, (in locuinta proprie) sau in cadrul spitalului. Programul variaza intre 2, 4, 8 sau 12 h/zi, sau in regim intern: adica se ofera cazare separata iar supravegherea va fi efectuata 24 din 24h. Avem si consilieri medicali si psihologi cu care ne sfatuim ocazional in privinta diverselor cereri ale clientilor. Incercam sa oferim solutii oricarei tip de cereri din partea clientilor indiferent de conditia materiala, starea de sanatate si zona de domiciliu a acestora.

Despre S.C. Cleaning & Babysitting RO S.R.L.

Cleaning & Babysitting RO este o agentie acreditata A.N.O.F.M, cu experienta de peste 7 ani in domeniul recrutarii de personal casnic: infirmiere, menajere, bone, bucatari cu experienta, gradinari, soferi si paznici. Datorita faptului ca pe parcursul acestor ani am gasit solutii la toate cererile clientilor, agentia a primit referinte de onoare din partea acestora. Detalii pe: www.cleaning-babysitting.ro