LEASING MENAJERE SI BONE

BUCURESTI - 9 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Social

Echipa Cleaning & Babysitting RO are experienta peste 8 ani in domeniul leasingului de personal domestic: menajere/ agenti de curatenie; bone/ guvernante si personal pentru supraveghere si ingrijire batrani la domiciliu.

Colaboram cu numeroase restaurante, firme cu spatii mari de curatat, puncte de productie si desfacere, precum si cu persoane fizice care au intampinat diverse greutati in gasirea de personal casnic: menajere, bone, gradinari, paznici, soferi, etc.

Leasing personal casnic: menajere, bone, gradinari, bucatari, soferi, paznici, nursing acasa.

Leasing personal casnic: menajere, bone, gradinari, bucatari, soferi, paznici, nursing acasa.

Firma de leasing personal casnic sau domestic a aparut pe piata locala in urma problemelor intampinate de catre clientii nostri in activitatea pe care o administrau. Doream ca ei sa se axeze pe obtinerea de profit, pe dezvoltarea afacerii, in vremurile acestea in care un business supravietuieste foarte greu. Sa uite ca nu au personal la spalat vase, bucatari, femei la curatenie, la ambalat produse, soferi, etc. (...)

Afacerea lor este importanta pentru noi si incercam sa gasim personal de exceptie pe care il angajam pe firma noastra, il trimitem la analize medicale, la protectia muncii, efectuam toate formalitatile necesare pentru angajare, dupa care il trimitem in perioada de proba.

Comisionul la recrutare este zero, semnam doar un contract de prestari servicii, anexam fisa postului si putem incepe imeiat.

 In baza acestui contract noi raspundem de personalul recrutat, monitorizam activitatea lui, il inlocuim in cazul in care nu da randament, daca este in concediu de odihna sau absenteaza motivat.

Costurile sunt aceleasi, cu firma noastra nu cheltuiti nimic mai mult, chiar va scad cheltuiele in timp, si va luati o grija care aduce foarte mult stress. Stresul ca nu gasiti o menajera buna, o buna de incredere, ca aveti un parinte bolnav si imobilizat, ca afacerea dvs. depinde de personal mai putin calificat si nu mai aveti rabdare sa explicati si sa concediati personalul pe care l-ati pregatit candva...

Despre S.C. Cleaning & Babysitting RO S.R.L.

Agentia de pe Calea Plevnei, Cleaning & Babysitting RO, are experienta din anul 2004 in cadrul serviciilor de leasing de menajere, selectie/plasare personal casnic: recrutare menajere, bone/ guvernante si ingrijire varstnic/ bolnavi la domiciliu.
Detalii pe: www.cleaning-babysitting.ro

Adresa: Calea Plevnei 25, et.1, ap.4, Sector 1, Bucuresti.
(zona Rondul Kogalniceanu).

Tel/fax (RDS): 031 407 27 71
Tel/fax (Romtelecom): 021 313 59 59
07CLEANING (0725 32 64 64)
0724 50 16 93
0726 33 44 03

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-cleaning-babysitting-ro-s-r-l-/leasing-menajere-si-bone