InCrys este finalista in topul Deloitte Central Europe Technology FAST 50

BUCURESTI - 20 octombrie 2010

Comunicat tip General in IT&C

InCrys, compania românească de consultanţă şi servicii IT complete, ocupă locul 18 în topul celor mai dinamice 50 de companii de tehnologie din Europa Centrală, realizat de compania de consultanţă Deloitte. Furnizorul român de servicii IT a înregistrat o rată a creşterii de +635% conform studiului Deloitte Central Europe Technology FAST 50, care ia în calcul perioada 2005-2009.

Compania, prezentă pentru prima oară în acest clasament, a crescut constant în perioada de referinţă, de la o cifră de afaceri de aproximativ 660.000 de euro în 2005, la 4,23 milioane de euro în 2009.

InCrys a fost înfiinţată în iulie 2000 cu capital integral românesc şi este înregistrată ca SC Crys Computers SRL. Compania oferă servicii de Testing, Application Development Outsourcing, Remote Server Administration, Business Analytics and Optimization (BAO) şi Software Packaging, cu focus pe atragerea de clienţi şi parteneri din Vestul Europei.

„Sursa acestei creşteri o reprezintă proiectele realizate în ultimii ani pentru companii vest-europene. Aceste companii sunt interesate în special de servicii de testare, Business Analytics and Optimization (BAO), Application Development & Maintenance. Pe termen mediu intenţionăm să ne extindem portofoliul de servicii investind în start-up-uri şi soluţii noi”, declară Andrei Sandu, Business Development Manager al InCrys.

Deloitte Central Europe Technology FAST 50 include cele mai dinamice companii de tehnologie din regiune, pe baza ratei de creştere a veniturilor din ultimii cinci ani (2005–2009) calculate în monedă locală. Deloitte Central Europe Technology FAST 50 ierarhizează companii de tehnologie din Republica Cehă, Ungaria, Letonia, Estonia, Polonia, Slovacia, Bulgaria, România, Serbia, Croaţia, Slovenia, Bosnia şi Herţegovina şi Lituania.

Dintre cele 7 companii românesti calificate în clasamentul final al Deloitte Central Europe Technology FAST 50 din acest an, InCrys ocupă locul 3, în funcţie de creşterea veniturilor.
Ca finalistă în Deloitte Central Europe Technology FAST 50, ediţia 2010, InCrys a fost inclusă automat şi în Deloitte Technology FAST 500 EMEA, care include companii din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Rezultatele acestei competiţii vor fi anunţate pe 25 noiembrie.

Despre S.C. Crys Computers S.R.L.

InCrys este o companie de consultanţă şi servicii IT complete, înfiinţată în anul 2000. Compania, cu sediul în Bucureşti, România, oferă servicii pentru clienţi din Vestul şi Estul Europei, SUA şi Canada. InCrys este IBM Advanced Business Partner şi are o echipă extinsă de specialişti, cu experienţă solidă în numeroase limbaje de programare şi în dezvoltarea de software customizat. De asemenea, compania este certificată ISO 9001:2008. InCrys este pe cale să devină un jucător major al pieţei IT din România, prin consolidarea poziţiei sale actuale, şi mentinerea relaţiilor de afaceri pe baza încrederii şi a responsabilităţii. Soluţiile dezvoltate de InCrys contribuie semnificativ la succesul în afaceri al clienţilor, oferindu-le acestora cele mai bune rezultate pentru investiţiile lor în IT.
Pentru întrebări şi informaţii de presă vă rugăm contactaţi:
Diana Laibăr
PR & Marketing Manager
Tel: 0723/355.887
Email: diana.laibar@incrys.ro
Fax: 021/344.34.10
Web: www.incrys.ro

diana.laibar@incrys.ro