S-a lansat blog-ul oficial Davidsign

Oradea - 10 august 2007

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

S.C. Davidsign SRL, firma de design interior, industrial si grafic, a lansat blogul designinteriororadea.blogspot.com, pentru a putea tine la curent publicul cu ultimele realizari.

S-a lansat blog-ul oficial Davidsign

Pe blogul designinteriororadea.blogspot.com veti putea citi articole despre design interior si alte activitati ale firmei.Prezentari de proiecte, atat finalizate cat si in curs, reflectii asupra unor teme de design, etc. Articolele sunt insotite de imagini reprezentative care pot constitui un real ajutor pentru cei interesati. Vizitatorii sunt invitati sa lase comentarii si impresii. Amenajarile interioare au luat o amploare deosebita in ultimul rand, designerii de interior fiind tot mai cautati in acest scop. Firma noastra ofera atat servicii complete de proiectare si consultanta pentru amenajari interioare, cat si project management (asistenta la executie – urmarire de santier).

Despre S.C. Davidsign S.R.L.

S.C. Davidsign SRL, firma de design interior, industrial si grafic cu sediul in Oradea, ofera servicii de concept, proiectare si consultanta in amenajari interioare si exterioare. Activitatea SC Davidsign se concentreaza in principal in zona de vesti, dar si in restul tarii si in strainatate.
S.C. Davidsign SRL, Oradea, Romania
Str. Ion Vidu, nr. 26, ap.3
Persoana de contact: designer Catalin David, tel: 0747047049
office@davidsign.com