Publicitatea prin ochii tai

BUCURESTI - 11 iunie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Lume, lume! trender si e-Sondaj au nevoie acum, mai mult ca oricand, numai si numai de parerea voastra si a nimanui altcuiva! Pentru ca doar voi, consumatorii, sunteti cei autorizati pentru a va da cu parerea!

Despre ce este vorba? trender si e-Sondaj au realizat un chestionar. Cu intrebari simple si la obiect. Si pe o tema, pe cat de simpla la prima vedere, pe atat de importanta: publicitatea!

Cu totii suntem, intr-o mai mare sau mai mica masura, specialisti in publicitate. Si dat fiind acest lucru, de ce nu ti-ai da si tu cu parerea, spunandu-ne cum sta treaba?

Lasa-ma sa subliniez o chestie: parerea ta conteaza! Participa la sondaj! Mai mult chiar, lasa-ne un comentariu, daca ai sa ne spui mai multe, daca vrei sa faci o completare sau daca vrei sa faci un comentariu pe marginea chestionarului!

O luna de zile va fi deschis sondajul. Profita de acest interval de timp si spune-le si prietenilor de el! Cu cat vor fi mai multi consumatori care isi spun parerea, cu atat vom avea o imagine mai ampla asupra acestui subiect atat de controversat si cu atat lucrurile [speram noi] se vor imbunatati!

Linkul spre sondaj este acesta http://www.e-sondaj.ro/chestionar.php?id=12. Acceseaza-l si da-l mai departe. Si nu uita: parerea ta este cea care conteaza!

Despre S.C. e-Sondaj S.R.L.

e-Sondaj este prima companie din Romania specializata in cercetari de marketing online bazate pe respondenti profesionisti. Beneficiind de o echipa de profesionisti in domeniul cercetarilor de marketing va punem la dispozitie o gama larga de studii de piata desfasurate in mediul online.
Date de contact:

0749.012.445
0723.557.030
0724.371.340

office@e-sondaj.ro