Tine-ti telefonul in pas cu moda

BUCURESTI - 22 septembrie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Spune-mi ce telefon ai sa-ti spun ce husa il scoate din anonimat!

Daca acum cativa ani, rolul huselor de telefon se limita doar la aspectul functional, acum deja putem vorbi despre o adevarata moda in husele pentru telefoane. Fie ca ai un telefon performant sau cu un design classy, acesta trebuie protejat, si nu oricum, ci cu bun gust si stil. Aici intervenim noi, cei de la Kangaroo, invitandu-te la un shopping sofisticat in cautare de cele mai noi tendinte in materie de huse pentru telefoane mobile pe husetelefoane.ro.

Ce inseamna Kangaroo? Ideea acestui concept a venit din grija confortului pe care husa il poate garanta telefonului tau. Asa cum cangurul isi poarta cu grija puiul in marsupiu oferindu-i un mediu protector , asa si husa poarta telefonul.

De ce Kangaroo? In primul rand pentru ca legea o dicteaza moda si, in al doilea rand pentru ca husele noastre sunt lucrate manual din piele naturala si din materiale de calitate superioara. Unicitatea huselor vine din proiectarea lor la comanda, dandu-i posibilitatea clientului de a o personaliza. Aspectul huselor poate varia de la simplu si elegant la adevarate „colectii vestimentare”, asigurand telefonului confortul si rasfatul pe care le merita.

In momentul de fata Kangaroo produce si promoveaza huse de telefoane proiectate perfect pentru oricare din modelele brand-urilor urmatoare: Vertu, Apple, Blackberry, Nokia, Samsung, Motorola, Sony Ericsson.

Ca o noutate, Kangaroo produce huse pentru noul Iphone4 ce urmeaza sa aiba lansarea la Orange Romania la sfarsitul lunii septembrie.

Produsele pot fi gasite pe husetelefoane.ro, in magazinele Orange din Romania, si pe Facebook la adresa facebook.com/husetelefoane.

Kangaroo... placerea telefonului tau

Despre S.C. Emil Line S.R.L.

Firma noastra produce huse pentru telefoane.
S.C. EMIL LINE S.R.L., Strada Fabrica de Chibrituri, nr. 48, Sector 5, Bucuresti, Telefon: 0723.353.986
office@husetelefoane.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-emil-line-s-r-l-/tine-ti-telefonul-in-pas-cu-moda