Extraterestrii Merg Iarna La ski - Stiu, ti se pare absurd

BUCURESTI - 29 iunie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Extraterestrii Merg Iarna La ski sau mai bine zis E.M.I.L. lanseaza la inceputul lunii iulie cel de-al treilea disc, “Stiu, ti se pare absurd”….Noul album vine la aproape patru ani de la lansarea pe piata a discului precedent, Rom, fum si vanilie si contine 11 melodii originale, compuse in perioada 2007-2009. “Stiu, ti se pare absurd”… este un disc independent, sustinut de revista Sunete si casa de productie Capricorn & Capricorn.

Extraterestrii Merg Iarna La ski - Stiu, ti se pare absurd

In calitate de partener media, Radiolynx (www.radiolynx.ro) are exclusivitate la clipul primului single Barfly, incepand din 30 iunie . Formatia E.M.I.L. va distribui pentru inceput albumul impreuna cu revista Sunete, in editiile din lunile iulie-august, si va fi prezent pe piata in acesta formula incepand din 10 iulie. Baietii vor sustine concertul de lansare a noului album in Vama Veche, in data de 25 iulie.

In cateva zile veti putea vedea in exclusivitate pe site-ul Radiolynx(www.radiolynx.ro), videoclipul noului single E.M.I.L., Barfly, videoclip regizat de Adrian Sitaru, cel care a realizat si premiatul Pescuit sportiv, cu Maria Dinulescu. Pana atunci puteti asculta aici http://trazneata.radiolynx.ro/2008/04/15/niste-baieti-remember-coke-live-2oo7/ , un interviu cu Gabi (chitara E.M.I.L.) si Barbu (bas E.M.I.L.), realizat la CokeLive.
“Stiu, ti se pare absurd… reprezinta (…) alternativa noastra la curentul muzical comercial din showbiz-ul romanesc. Atitudinea fireasca si autentica impotriva unei adevarate mecanizari a societatii”, spun baietii de la E.M.I.L..

In calitate de parterneri media, atit la lansare cit si la concertele ce vor urma, Radiolynx(www.radiolynx.ro) impreuna cu E.M.I.L va asteapta pe 10 iulie...la lansarea “Stiu, ti se pare absurd”.

Despre S C EMOTICON MEDIA SRL

RadioLynx.ro - Traieste Radio pe Net
www.radiolynx.ro

RadioLynx.ro