www.gqs.ro – Au mai ramas numai 7 zile pentru inscrierea la cursul de “Specialist ISO 9001 pentru firmele de transport”, singurul de acest gen din România.

BUCURESTI - 11 octombrie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Global Quality Solutions, firma de consultanta cu capital 100% romanesc, membra a grupului ARTRI, organizeaza la Bucuresti in perioada 20 – 22 octombrie 2005, al doilea curs de „Specialist ISO 9001 pentru firmele de transport”.

Pentru al doilea curs “Specialist ISO 9001 pentru firmele de transport” organizat de GQS s-au primit cereri de participare a managerilor (patronilor) si persoanelor desemnate (reprezentantii managementului) de la firme de transport din Bucuresti si din tara. Pentru definitivarea listei se mai pot primi inscieri pentru cele 6 locuri ramase pana luni, 17 octombrie 2005, orele 16,00.

Acest curs vine în sprijinul Dumneavoastra prin instruirea persoanelor desemnate din firma pentru a va reprezenta in domeniul sistemului de management al calitatii, conform standardelor din familia ISO 9000.
Tematica abordeaza subiectele: istoric, principii şi mod de abordare a sistemului de management al calitatii, terminologie specifica, studiul cerinţelor ISO 9001 si a familiei sale de standarde, etapele implementarii, documentatia necesara sistemului de management al calitatii, notiuni despre auditul intern, actiuni pentru imbunatatirea continua a functionarii sistemului de management precum si exercitii, studii de caz din domeniu.

Costul cursului este de 480 RON + TVA / participant, in care sunt incluse cheltuielile cu suportul de curs, bauturile calde si cele racoritoare, examenul si certificatul de absolvire.

Pentru mai multe informatii despre regulamentul de participare la cursurile organizate de GQS va invitam sa vizitati site-ul nostru la adresa www.gqs.ro. După completarea talonului de inscriere va rugăm să-l trimiteţi la GQS prin fax.

Despre S.C. Global Quality Solutions S.R.L.

Ing. Sebastian Andreica-Navruc
Director Dezvoltare
Global Quality Solutions
B-dul Marasti, nr. 25, Bucuresti 011462, Sector 1
Tel:021 202 5775
Fax:021 202 5773
Pentru orice observatii, comentarii sau neclaritati va stam la dispozitie cu placere la:
sebastian.andreica@gqs.ro