Lansarea proiectului de informare turistica Jidvei - Redescopera Valorile

Locul desfasurarii: Consiliul Judetean Brasov

Organizator: APDT Brasov si Groove Hour Constanta

Lansarea proiectului de informare turistica Jidvei - Redescopera Valorile

Braşov – 9 Iunie 2010, ora 11.20 – În sala de conferinţe a Consiliului Judeţean Braşov are loc lansarea proiectului “Redescoperă valorile”, susţinut de JIDVEI România şi Asociaţia pentru Promovare şi Dezvoltarea Turismului Braşov şi implementat prin intermediul proiectului I-Tour al agenţiei de publicitate Groove Hour.

“Redescoperă valorile” este un proiect de responsabilitate socială realizat de Jidvei România, ce umăreşte promovarea valorilor naţionale din judeţul Braşov. Proiectul presupune tipărirea şi diseminarea a 125.000 de pliante cu informaţii despre edificii de cult, muzee, biserici fortificate, locuri de vizitat si monumente istorice din oraşul şi din judeţul Braşov. Pliantele vor fi distribuite de echipa responsabilă de proiect în zone turistice de trafic maxim: Valea Prahovei, Litoral şi judeţul Tulcea în cele 400 de locaţii speciale i-Tour: hoteluri, vile, pensiuni, muzee, restaurante, centre infoturistice.
Peste 1.000.000 de turişti vor avea acces la materialele oferite gratuit prin proiectul “Redescoperă valorile”, acestea devenind o sursă valoroasă de informare în România în ceea ce priveşte turismul cultural în zona judeţului Braşov.

Despre JIDVEI:

JIDVEI, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa vinurilor, o confirmă cele peste 100 de medalii naţionale şi internaţionale de până acum şi aprecierea de care se bucură printre cunoscătorii din România, vestul Europei, ţările Scandinave, Asia şi America de Nord.

De peste o jumătate de veac, mai precis din 1949, vinurile celei mai întinse podgorii transilvane se identifică cu Jidvei, un nume devenit în timp o prestigioasă marcă. Soiuri remarcabile, precum Sauvignon Blanc, Fetească Regală, Muscat Ottonel, Riesling, Gewurztraminer, Chardonnay dar şi Pinot Gris, Sylvaner sau Ezerfrut participă aici la alchimia preschimbării lor în vin.

Solurile de luncă şi cele brune de pădure, ceaţa specifică dimineţilor de vară din podişul Transilvaniei, care impiedică lumina să pigmenteze pronunţat strugurii, dar şi temperaturile moderate din perioada maturării lor favorizează aproape exclusiv soiurile albe, echilibrate în aciditate, cu arome şi zaharuri acumulate lent dar temeinic. Dacă adunăm la acestea calificarea şi pasiunea specialiştilior oenologi, nu ar trebui să ne mire că Jidvei trece drept regele vinurilor albe din România.

Despre Asociaţia pentru Promovare şi Dezvoltarea Turismului Braşov (A.P.D.T.)

Asociaţia a fost fondată în 2006 şi reprezintă un proiect de dezvoltare locală creat într-un parteneriat public-privat, menit să conducă, prin activităţile desfăşurate la o dezvoltare economică şi socială atât la nivel local, cât şi regional. Misiunea APDT: promovarea judeţului Braşov ca destinaţie turistică şi crearea unei imagini turistice pozitive a întregului judeţ pe piaţa internă şi externă. Activităţi curente ale A.P.D.T. :Monitorizarea activităţii turistice din judeţ, participarea la târguri şi expoziţii naţionale şi internaţionale, elaborarea de materiale de promovare turistică, coordonarea activităţii reţelei proprii de centre de Informare Turistică, oferirea de informaţii despre cazare, obiective turistice, locuri de petrecere a timpului liber, trasee turistice.

Despre GROOVE HOUR advertising:

GROOVE HOUR este agenţia de publicitate indoor care din anul 2005 realizează programul de informare turistică I-Tour. Programul este unic în ţară şi presupune distribuţia pliantelor de informare turistică gratuite în zonele de trafic maximi: Litoral, Valea Prahovei şi Delta Dunării. Diseminarea materialelor de informare turistică se realizează prin intermediul unei reţele proprii de standuri indoor aflate în 400 de locaţii Horeca. Prin campaniile anuale de informare turistică iniţiate de i-Tour se ating peste 1.500.000 de turişti.


JIDVEI Braşov
Gologan Daniel
074 1264647

SC GROOVE HOUR SRL Constanţa
Departament Marketing
Tel: 0241 618 255
E-mail: office@groovehour.com

APDT Braşov
Ionuţ Gliga
0726 315 223

Participare: Intrare libera