ARTELE SPECTACOLULUI MUZICAL Expozitie-concurs de fotografie

BUCURESTI - 2 septembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle

Prefatand cea de-a treia editie a Galei Premiilor VIP pentru Artele Spectacolului Muzical care va avea loc si in acest an la Bucuresti in data de 21 noiembrie, revista VIP, avand drept partener principal Opera Nationala Bucuresti, a organizat un concurs inedit de fotografie avand bineinteles drept tema artele spectacolului muzical.

Toti cei pasionati de arta fotografica precum si de zona spectacolului au putut sa trimita timp de doua luni  fotografii care au ca subiect spectacolele de opera, opereta, musical, balet sau muzica clasica. Cele mai frumoase 15 fotografii au fost selectate pentru prezentarea lor in cadrul unei expozitii itinerante, urmand ca un juriu de specialitate sa desemneze trei fotografii castigatoare ale acestui concurs cu premii in valoare totala de 3.000 euro.

Expozitia de fotografie intitulata “Artele Spectacolului Muzical” va avea vernisajul in data de 5 septembrie, ora 18.00, la Opera Nationala Bucuresti. La eveniment sunt asteptati atat Kelemen Hunor, Ministrul Culturii si Patrimoniului National, cat si Sorin Oprescu, Primarul General al Municipiului Bucuresti, precum si numeroase personalitati ale vietii publice printre care ASR Printul Paul de Romania si Printesa Lia, soprana Felicia Filip, designerul Liza Panait, stilistul Adina Buzatu, actorul Marius Bodochi, muzicienii Nicolae Voiculet si A.G. Weinberger, regizorul Felix Alexa si multi altii.

Expozitia va fi deschisa publicului larg in perioada 5- 25 septembrie 2011 in trei dintre locatiile care gazduiesc cea de-a douazecea editie a Festivalului si Concursului International “George Enescu”:  Opera Nationala Bucuresti, Sala Palatului in cadrul primei editii a Bienalei Enescu (EBienale) si Piata Festivalului “George Enescu” .