Gala Premiilor VIP pentru Artele Spectacolului Muzical 2010

BUCURESTI - 15 septembrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Continuand proiectul inceput anul trecut, revista VIP organizeaza, in parteneriat cu Opera Nationala Bucuresti, GALA PREMIILOR VIP PENTRU ARTELE SPECTACOLULUI MUZICAL 2010, eveniment ce va avea loc in data de 15
noiembrie 2010, ora 19:00, la Opera Nationala Bucuresti.

GALA PREMIILOR VIP PENTRU ARTELE SPECTACOLULUI MUZICAL 2010 are drept scop aducerea in prim-plan a performantelor si a performerilor in artele spectacolului muzical in anul 2010 printr-un eveniment unic la acest moment in Romania, cat si aducerea in sala de spectacol a unui public cat mai numeros si mai divers, care va (re)descoperi, speram, frumusetea artelor spectacolului muzical.

In egala masura, evenimentul are si un important scop caritabil, banii obtinuti din vanzarea biletelor la eveniment fiind utilizati pentru sprijinirea copiilor talentati care provin din familii cu posibilitati materiale reduse.

Conferinta de presa care a marcat, totodata, startul oficial al campaniei pentru GALA PREMIILOR VIP PENTRU ARTELE SPECTACOLULUI MUZICAL 2010 a avut loc marti, 14 septembrie, la Opera Nationala din Bucuresti si i-a avut drept invitati pe Raluca Turcan – presedinta Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa, Irina Iordachescu – soprana Opera Nationala Bucuresti, Catalin Ionescu Arbore – director al Operei Nationale Bucuresti, Costin Popa – critic muzical, Luana Ungureanu – Manager proiect Gala Premiilor VIP pentru Artele Spectacolului Muzical, Carmen Popa – Consilier imagine Opera Nationala Bucuresti.

Fiecare dintre invitati a subliniat in speech-ul lor importanta unui astfel de eveniment in viata culturala romaneasca, dar si ajutorul de care au nevoie multi dintre tinerii talentati din Romania pentru a isi continua drumul.

Raluca Turcan: „Imi pare bine sa particip la proiectul revistei VIP, în parteneriat cu Opera Naţională. Cred că acest proiect e onorant pentru presa romanească si demonstrează că simtul ierarhiei reale a valorilor, alături de bun gust şi de filantropie, sunt in continuare bine reprezentate in societatea noastra. Exista oameni care cred in aceste lucruri si fac eforturi pentru a le sustine public.”

Totodata, preşedinta Comisiei pentru cultura din Camera Deputatilor considera ca muzica reprezinta un excelent ambasador al Romaniei in strainatate, asa cum o dovedeşte aprecierea de care se bucură la Londra, New York, Viena sau Milano interprete de operă precum Angela Gheorghiu, Elena Mosuc şi Irina Iordachescu, balerine precum Alina Cojocaru sau manageri culturali precum Ioan Holender. „Recunoscand si premiind valori mondiale, demonstrăm că suntem pe aceeasi axa de valori cu tarile cele mai dezvoltate ale lumii, că cel putin ne dorim ca Romania să fie un loc al recunoasterii valorilor, nu unul al promovării non-valorilor”, a mai declarat Raluca Turcan.

Catalin Ionescu Arbore: “Am avut mai demult intentia de a organiza un astfel de eveniment menit sa celebreze valorile scenei lirice, asadar, ma bucura faptul ca vom realiza in acest an acesta gala alaturi de revista VIP, gala care speram sa devina o traditie.”

Irina Iordachescu: “Sunt la fel de emotionata ca voi lua parte la evenimentul din 2010 ca si anul trecut cand am primit premiul pentru “Cea mai buna solista” si ma bucur ca organizatorii Galei Premiilor VIP pentru Artele Spectacolului

Muzical s-au gandit sa sprijine anul acesta prin demersul lor copiii talentati. La Conservator, am avut colegi foarte talentati care au abandonat insa studiul din lipsa posibilitatilor financiare. E pacat sa ne pierdem astfel viitorii ambasadori ai culturii! ”

Despre S.C. Grup Management S.R.L.


Luana Ungureanu
Tel. 0735.001.063
E-mail: luana.ungureanu@gmail.com
artelespectacolului@premiilevip.ro

Carmen Popa
Tel. 0764.165.031
E-mail: carmen.popa@operanb.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-grup-management-s-r-l-/gala-premiilor-vip-pentru-artele-spectacolului-muzical-20102