Invitati surpriza la Gala Superlativelor VIP 2010

BUCURESTI - 28 decembrie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle

Luni, 10 ianuarie 2011, incepand cu ora 20.00, Revista VIP organizeaza Gala Superlativelor VIP 2010. Aflat la cea de-a XI-a editie, cel mai elegant si prestigios eveniment marca VIP este gazduit in acest an de Ateneul Roman, edificiu-simbol al culturii nationale.

In cadrul Galei Superlativelor VIP se celebreaza anual personalitatile marcante ale Romaniei, ce au reusit prin munca lor sa influenteze pozitiv societatea, sa imbunatateasca viata sau care au obtinut rezultate valoroase pentru Romania per ansamblu. Astfel, Gala Superlativelor VIP 2010 isi propune sa evidentieze oamenii, proiectele si ideile care au provocat schimbari semnificative de-a lungul anului, readucand in centrul atentiei publice valoarea.

 

Gala Superlativelor VIP 2010 are si o importanta latura caritabila, organizatorii si partenerii lor contribuind la sustinerea mediului educational romanesc prin intermediul campaniei sociale “Impreuna, pentru o Romanie mai buna!”. Campania isi propune sprijinirea unei scoli din mediul rural oferindu-i mijloacele materiale necesare pentru desfasurarea unui act educational de calitate.

 

Pentru partea a doua a serii, organizatorii au pregatit un cadou publicului: concertul extraordinar “Sarbatoarea muzicii clasice” al orchestrei simfonice a Filarmonicii “George Enescu”, dirijata de Adrian Petrescu. In plus, evenimentul il are ca invitat special pe Vladimir, considerat cel mai mare contratenor al Europei la varsta de numai 24 de ani. Avand o voce cu accente dramatice, cu nuante nemaintalnite la un contratenor, Vladimir este un artist desavarsit, al carui talent este pus in valoare si de repertoriul sau poliglot: italiana, franceza, engleza, rusa, germana si japoneza. De asemenea, artistul a obtinut numeroase premii importante pentru cultura romaneasca precum Premiul Special al UNMB la Concursul “Ion Dacian”, Bucuresti 2010, Premiul I la concursul de Canto Clasic “Paul Constantinescu”, Ploiesti 2008, Premiul I la concursul “Steaua fara nume”, Bucuresti 2005 si multe altele.

 

Biletele sunt disponibile in Magazinul Unirea, etaj 2, Magazinul Victoria, parter, Libraria Mihai Eminescu, Music Store, Palatul National al Copiilor, Librariile Adevarul, Sala Palatului, pe biletoo.ro si pe vreaubilet.ro.

 

Pentru detalii va stam oricand la dispozitie.

Despre S.C. Grup Management S.R.L.

Viata Invizibila a Personalitatilor