„Să vorbim despre...VITEZĂ” – campania derulată de Industrie Mică Prahova SA și blogul Drumul în siguranță, premiată la Gala Romanian CSR Awards

Ploiesti - 11 aprilie 2024

Comunicat tip General in CSR

Ploiești 10 aprilie, 2024 - Campania „Să vorbim despre…VITEZĂ” a fost premiată aseară, într-o ceremonie impresionantă organizată la Nord Events Center by Globalworth, în București, în cadrul Galei Romanian CSR Awards, cea mai importantă și longevivă competiție dedicată Responsabilității Sociale Corporative. Proiectul derulat anul trecut de Industrie Mică Prahova și blogul Drumul în siguranță la inițiativa Fundației Brake din Marea Britanie a primit Mențiune în categoria Parteneriat intersectorial la a XII-a ediție a CSR Awards – Gala Companiilor Sustenabile.

 Mă aflu pentru a treia oară pe scena Romanian CSR Awards, de fiecare dată cu aceleași emoție, iar recunoașterea oferită ne onorează și mulțumim CSR Media pentru acest premiu. 

Iulia-Mihaela Matreș, Director general adjunct, Industrie Mică Prahova SA

Evenimentul Romanian CSR Awards – Gala Companiilor Sustenabile premiază în fiecare an cele mai bune proiecte de Sustenabilitate și Responsabilitate Socială Corporativă derulate în țara noastră. Cea de-a XII-a ediție a galei a reunit la start nu mai puțin de 326 proiecte de sustenabilitate și CSR, implementate pe parcursul anului trecut de peste 100 de companii din România.

„Mă aflu pentru a treia oară pe scena Romanian CSR Awards, de fiecare dată cu aceeași emoție, iar recunoașterea oferită ne onorează și mulțumim CSR Media pentru acest premiu,” a declarat cu acest prilej Iulia-Mihaela Matreș, director general adjunct Industrie Mică Prahova SA.   

Potrivit statisticilor prezentate de Poliția Română la finele anului trecut, principala cauză a accidentelor la nivel național o reprezintă viteza neadaptată la condițiile de drum, România continuând să ocupe un nedorit loc de frunte la nivel european între țările cu cel mai mare număr de victime în accidente rutiere.  Campania premiată în acest an la Romanian CSR Awards vorbește despre importanța reducerii vitezei de deplasare pe drumurile publice în scopul diminuării evenimentelor rutiere cu consecințe grave.

Industrie Mică Prahova S.A. activează în domeniul semnalizării orizontale și verticale de peste 30 de ani. În această perioadă a produs și instalat indicatoare rutiere și a realizat lucrări de marcaje rutiere atât la nivel local cât și național. Societatea şi-a afirmat în mod constant preocuparea pentru îmbunătăţirea siguranţei rutiere în România, începând prin semnarea Cartei Europene a Siguranţei Rutiere şi lansarea primului blog de companie în domeniul siguranţei rutiere din România, Drumul în siguranţă, și continuând prin numeroasele campanii create cu scopul diminuării numărului accidentelor rutiere.

Despre Industrie Mica Prahova S.A.

Industrie Mică Prahova SA este o societate pe acţiuni al cărei principal domeniu de activitate îl constituie producţia tuturor tipurilor de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulaţiei. Obiectul secundar de activitate constă în executarea de marcaje orizontale pe drumuri municipale sau judeţene.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-industrie-mica-prahova-s-a-/sa-vorbim-despre-viteza-campania-derulata-de-industrie-mica-prahova-sa-si-blogul-drumul-in-siguranta-premiata-la-gala-romanian-csr-awards