Trenta Pizza deschide al treilea magazin in regim take away

Locul desfasurarii: Șoseaua Pantelimon

Organizator: Trenta Pizza

Trenta Pizza deschide al treilea magazin in regim take away

Trenta Pizza , companie de livrare pizza in Bucuresti si zonele limitrofe, deschide in Sectorul 2 al Capitalei al treilea magazin in regim take away, in data de 11 ianuarie 2012. Noul magazin Trenta Pizza este amplasat in zona Baicului, pe Soseaua Pantelimon nr. 91, aproape de intersectia cu strada Ritmului.

Magazinul este amenajat conform noului concept Trenta Pizza, care ofera clientilor sai un ambient prietenos, original, modern. Fiind un magazin construit de la zero, inaugurarea lui a presupus o investitie de aproximativ 115.000 euro in amenajarea si utilarea spatiului de 120 mp, precum si crearea a 15 noi locuri de munca.

“La fiecare inceput de an ne facem planuri, strategii, ne stabilim obiective pentru anul nou. Obiectivul nostru este sa deschidem in fiecare zona importanta din Bucuresti magazine cu pizza la pachet care sa ofere si serviciul de livrare pizza in zonele respective. Noi nu doar ne-am propus, ci am si inceput sa punem in practica ce ne-am propus, deschizand al 3-lea magazin take away si al 8-lea din reteaua punctelor de livrare Trenta Pizza. In total, dorim sa deschidem cel putin 10 magazine de livrare si take away in Bucuresti. Incercam sa fim astfel mai aproape de clientii nostri, sa fim la indemana pentru cei care vor sa cumpere pizza la pachet din magazine si sa livram in cel mai scurt timp posibil pizza preferata acasa sau la birou“, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Pe langa comenzile din magazin, noua locatie Trenta Pizza va onora si comenzile de livrari pizza la domiciliu in sectorul 2, in zonele Pantelimon, Iancului, Pache Protopopescu, Armeneasca, Baicului, Piata Delfinului, Morarilor, Industiilor si zonele limitrofe.

Programul de lucru al magazinului este similar cu cel al unitatilor de livrare la domiciliu: luni-joi 11:00-23:00 si vineri-duminica 11:00-24:00.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon (021)9645. Trenta Pizza detine 8 puncte de livrare in zone importante din Bucuresti din care trei puncte de lucru in regim take-away, unul in zona Lujerului, cartierul Militari, unul in zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei, iar al treilea in zona Baicului, Pantelimon.

Despre S.C. INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE S.R.L.

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645.

Confirmare pana la data: 11 ianuarie 2012

Participare: Intrare libera

Taguri: pizzapizza bucuresti