Aparate contra insectelor prin Intax.ro

BUCURESTI - 21 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate

Produsele sunt complet ecologice si nu elimina in atmosfera substante toxice

Aparatele contra insectelor cu lampi UV sunt concepute pentru eliminarea insectelor din spatii casnice, comerciale si industriale, putand fi instalate atat la exterior (terase, gradini) cat si in interiorul diverselor tipuri de incaperi (locuinte, spatii comerciale, birouri).

Aparate impotriva insectelor

Aparate impotriva insectelor

Gama este variata si cuprinde produse cu diverse caracteristici in functie de spatiul in care vor fi instalate: aparate portabile sau cu instalare fixa, cu senzor crepuscular, cu picior de sustinere, cu telecomanda, pentru spatii cu suprafete variabile. Anumite modele sunt dotate cu ventilatoare pentru o mai buna eficacitate.Livrarea de realizeaza in maxim 24 din momentul comenzii.

Despre S.C. INTAX TRADING S.R.L.

Intax Trading s.r.l. este o organizatie care are ca domeniu de activitate importul, distributia si comercializarea online a echipamentelor electrice, de ventilare, dezumidificare, umidificare si purificare a aerului.
Cum se pot achizitiona produsele?
Pentru a cumpara trebuie doar sa intri pe www.intax.ro si sa trimiti comanda, fara a fi nevoit sa creezi un cont. Produsele vor fi livrate in toata tara direct la adresa dorita, plata efectuandu-se la livrare, cu cardul sau prin transfer bancar.