Combine frigorifice premium Fhiaba exclusiv prin Intax Trading

BUCURESTI - 5 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Arhitectura / Design, Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail, Internet

Live site

Fhiaba reprezinta varful tehnologiei si calitatii in domeniul echipamentelor frigorifice pentru uz casnic fiind realizate integral in Italia. Combinele frigorifice Fhiaba se adreseaza clientilor care isi doresc produse High-end de calitate deosebita.

Combine Frigorifice Fhiaba

Combine Frigorifice Fhiaba

 Applied Luxury 

Fhiaba

Combinele frigorifice Fhiaba sunt unice

Gama de echipamentele frigorifice premium Fhiaba, este compusa din combine frigorifice si vitrine de vinuri, a fost dezvoltata in  zeci de ani de experiență in dotarea bucătăriilor profesionale. Fhiaba, în colaborare cu legendara casa italina de design Giugiaro, a reusit sa creeze produse care pun in valoare stilul italian combinand standardele de refrigerare profesionale cu solutiile de design unic.

Fhiaba produce atat combine frigorifice incorporabile si vitrine de vinuri incorporabile, cat și unități independente într-o varietate de dimensiuni care se pot incadra in spații de diverse dimensiuni.  Echipamentele frigorifice Fhiaba combină puterea și fiabilitatea produselor comerciale cu eleganța unui frigider rezidențial pentru a crea un rezultat uimitor.

Gama de combine frigorifice  Fhiaba asigura cel mai inalt sistem de conservare a produselor alimentare și a vinurilor, prin sistemul de ventilatie avansat precum si prin controlul permanent al nivelului de umiditate si de temperatura.

Combinele frigorifice Fhiaba se disting prin:

-          Interior integral din inox antibacterian, sistemul de rafturi glisante EvenLift patentat Fhiaba

-          Iluminare cu LED-uri

-          Sistemul Trimode disponibil la toate modelele care permite schimbarea modului de functionare a compartimentului secundar din frigider standard in congelator sau modul Fresco

-          Sistemul ProVent prin care se asigura ventilatia independenta in fiecare compartiment si distributia uniforma si continua a aerului rece asigurand  temperaturi constante care garanteaza cele mai bune conditii de conservare

-          Panou digital de control

-          Modul Tripro pentru trei zone de racire independente

-          Functia BottleCooler

-          Functia Vacation

-          Functia Shopping

-          Sistemul de deschidere patentat Equillance

-          Sistemul de inchidere silentios.

Produsele Fhiaba pot fi achizitionate fie accesand site-ul www.intax.ro, fie prin intermediul distribuitorilor autorizati Intax Trading.

 

Despre S.C. INTAX TRADING S.R.L.

Intax Trading este o organizatie care are ca domeniu de activitate importul si distributia de echipamente de dezumidificare, umidificare si purificare a aerului, electrocasnice premium Falmec Barazza Fhiaba.