Electrocasnice premium pentru gatit Barazza exclusiv prin Intax Trading

BUCURESTI - 4 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Retail

Intax Trading lanseaza exclusiv in Romania echipamentele electrocasnice Barazza , fabricate integral in Italia, echipamente de gatit premium cu design si fiabilitate deosebite, care au devenit in timp un simbol al calitatii.

Electrocasnice premium Barazza

Electrocasnice premium Barazza

 Taste of design 

Barazza

Echipamentele de gatit premium Barazza completeaza estetica bucatariilor din intreaga lume cu un design fascinant si o tehnologie de varf.
Barazza ofera o gama completa de cuptoare, plite, chiuvete si robinete, disponibile intr-o varietate larga de modele, scopul final fiind acela de a satisface cerintele utilizatorului si de a permite exprimarea creativitatii individuale in bucatarie.
Intreaga gama a fost dezvoltata de compania italiana Barazza de-a lungul unei experiente de peste 40 de ani in conceperea si fabricarea echipamentelor electrocasnice de gatit.

Toate aceste produse sunt grupate in serii reprezentative, precum: Velvet, B_Free, Lab, Select, Wolo, Tao sau Officina, care se identifica prin detalii de design sau caracteristici comune.

Barazza ofera, de asemenea, solutii personalizate pentru orice bucatarie, prin intermediul programelor de configurare B_Free fusion si Made to measure.

Avantaje Barazza:
- impact vizual - nu exista niciun compromis cu privire la calitatea si eleganta designului
- folosirea materialelor de calitate superioara – inox AISI 304, caracterizat prin rezistenta in timp si igiena sporita
- modularitate si flexibilitate in alegerea echipamentelor de gatit
- existenta unor serii complete de produse, ce se disting prin detalii specifice de design
- Barazza a creat primul cuptor cu tehnologie full Touch Screen si software, ce poate fi actualizat cu ajutorul unui dispozitiv USB - cuptoarele Velvet

Produsele Barazza sunt disponibile in Romania exclusiv prin Intax Trading si pot fi achizitionate fie accesand site-ul www.intax.ro, fie prin intermediul distribuitorilor autorizati.

Despre S.C. INTAX TRADING S.R.L.

Intax Trading este o organizatie care are ca domeniu de activitate importul si distributia de echipamente de dezumidificare, umidificare si purificare a aerului, electrocasnice premium Falmec, Barazza, Fhiaba, sisteme de ventilatie. Pentru a cumpara trebuie doar sa intri pe www.intax.ro si sa comanzi produsele dorite.