Hote de bucatarie Falmec in Romania prin Intax.ro

BUCURESTI - 18 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Retail, Internet

Intax Trading lanseaza, in calitate de distribuitor exclusiv in Romania, produsele Falmec , realizate de catre unul dintre cei mai experimentati producatori de hote rezidentiale din lume.

Hote de bucatarie

Hote de bucatarie

Hotele de bucatarie marca Falmec, sunt produse speciale, pretabile locuintelor cu design contemporan si rafinat. Modelele disponibile intr-o varietate larga, se pot integra cu usurinta in orice bucatarie, dar punctul forte al acestor produse il reprezinta calitatea ireprosabila . Falmec este o companie italiana, cu o experienta de 30 de ani in conceperea si fabricarea hotelor de bucatarie la cele mai inalte standarde de calitate, ceea ce face ca produsele realizate sa beneficieze de o perioada de garantie mult peste cea oferita de ceilalti producatori – 5 ani garantie. Falmec imbina in mod profesionist functionalitatea, performanta, durata in timp si asigura un mediu ambiental curat, fara mirosuri si vapori. Caracteristic hotelor de bucatarie Falmec este faptul ca ating performante de exceptie, sunt confectionate din materiale de calitate superioara, iar calitatea executiei este impecabila. Toate etapele de ansamblare si testare a sigurantei si eficientei sunt efectuate in laboratoarele Falmec. Hotele de bucatarie Falmec reprezinta rezultatul pasiunii pentru calitate si perfectiune a celor care le proiecteaza, iar compania Intax Trading, prin intermediul Intax.ro , este onorata sa le puna la dispozitia clientilor sai.

Despre S.C. INTAX TRADING S.R.L.

Intax Trading este o organizatie care are ca domeniu de activitate importul si distributia de echipamente de ventilatie, dezumidificare, umidificare si purificare a aerului. Pentru a cumpara trebuie doar sa intri pe www.intax.ro si sa faci comanda fara a fi nevoit sa creezi un cont. Produsele vor fi livrate gratuit in toata tara direct la adresa dorita, plata efectuandu-se la livrare, cu cardul, ramburs sau prin transfer bancar.