Intax.ro lanseaza exclusiv in Romania Ruck ETAMASTER

BUCURESTI - 11 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Industrie, HoReCa, Retail

Live site

Incepand cu data de 11.09.2013 INTAX TRADING lanseaza in exclusivitate pe piata din Romania, prin intermediul intax.ro, seria de ventilatoare Etamaster, realizata de compania germana Ruck Ventilatoren.

Ruck Etamaster prin Intax.ro

Ruck Etamaster prin Intax.ro

 Respira cu incredere 

Intax Trading

Din punct de vedere tehnic, Etamaster se remarca prin eficienta exceptionala si nivel de zgomot redus, ca urmare a imbunatatirii aerodinamicii in interiorul ventilatorului si prin modificarea geometriei rotorului si a statorului.
           Operatiunile de intretinere sunt usor de realizat, corpul ventilatorului putand fi extras rapid din din tubulatura de ventilatie.
           Structura solida este asigurata de insertia fibrelor de sticla in compozitia din ABS a carcasei.

          Toate aceste caracteristici reprezinta rezultatul pasiunii pentru oferirea unor produse si solutii de calitate in domeniul ventilatiei, punct comun ce a contribuit la dezvoltarea unei bune colaborari intre cele 2 companii.
         Produsele marca Ruck sunt comercializate de INTAX TRADING prin intermediul site-ului www.intax.ro.

Despre S.C. INTAX TRADING S.R.L.

Intax Trading este o organizatie care are ca domeniu de activitate importul si distributia de echipamente de dezumidificare, umidificare si purificare a aerului. Cum se pot achizitiona produsele Pingi?Pentru a cumpara trebuie doar sa intri pe www.intax.ro si sa faci comanda fara a fi nevoit sa creezi un cont. Produsele vor fi livrate gratuit in toata tara direct la adresa dorita, plata efectuandu-se la livrare, cu cardul sau prin transfer bancar.