Intax.ro lanseaza in Romania noua gama de mini-dezumidificatoare marca Pingi.

BUCURESTI - 19 mai 2010

Comunicat tip General in IT&C

Intax Trading lanseaza gama de mini-dezumidificatoare Pingi. Produsele se remarca prin faptul ca nu au nevoie de consumabile, extrag umiditatea fara a fi conectate la o sursa de energie, sunt non-toxice, au durata de utilizare mare.

Pingi reprezinta un mod nou, revolutionar de a reduce nivelul de umiditate din mediul apropiat. Mirosul si mucegaiul cauzat de umiditatea ridicata din aer vor disparea. Se diferentiaza de alte produse prin faptul ca e complet sigur si refolosibil. Toate produsele Pingi pot fi folosite de mai multe ori fara a fi nevoie de rezerve. Sunt dotate cu indicator de saturatie; cand indicatorul este albastru deschis sunt gata de utilizare, cand devine roz inseamna ca produsul a ajuns la saturatie maxima si trebuie regenerat.

Gama Pingi este compusa din:
Pingi Basics dezumidificatoare sub forma de saculeti. Regenerarea acestor produse se face foarte simplu la cuptorul cu microunde. Cand culoarea indicatorului s-a schimbat din albastru in roz inseamna ca produsul a ajuns la saturatie maxima si trebuie regenerat. Pentru regenerare trebuie introdus cateva minute la cuptorul cu microunde si este gata de utilizare.
Pingi i-Dry dezumidificatoare compacte avand carcasa din ABS putand fi folosite in spatii cu un volum de pana la 15mc. Aceste produse cu durata de viata mare si usor de folosit. Regenerarea se face prin conectare la o sursa de energie.
Pingi Shoe Dry sunt dezumidificatoare pentru toate tipurile de incaltaminte, prelungind durata acestora de viata. Regenerarea se face prin conectare la o sursa de energie.

Despre S.C. INTAX TRADING S.R.L.

Intax Trading este o organizatie care are ca domeniu de activitate importul si distributia de echipamente de dezumidificare, umidificare si purificare a aerului.

Cum se pot achizitiona produsele Pingi?

Pentru a cumpara trebuie doar sa intri pe www.intax.ro si sa faci comanda fara a fi nevoit sa creezi un cont. Produsele vor fi livrate gratuit in toata tara direct la adresa dorita, plata efectuandu-se la livrare, cu cardul sau prin transfer bancar.

Pompiliu Ciulica
Specialist Marketing
Tel.: 021420314
Mobil: 0728877562
Fax: 0214203151
www.intax.ro
office@intax.ro