Intax.ro si Stadler Form redefinesc standardele confortului rezidential

BUCURESTI - 28 septembrie 2012

Comunicat tip General in Retail

Fisiere atasate:

sf-katalog-2012.pdf

Intax Trading lanseaza pe piata din Romania incepand cu 28.09.2012, in calitate de importator exclusiv, produsele Stadler Form elaborate in Elvetia. Principalele produse sunt umidificatoare, purificatoare de aer si dezumidificatoare caracterizandu-se prin simplitate in utilizare si design deosebit.

Umidificatorare Purificatoare de aer Dezumidificatoare Stadler Form

Umidificatorare Purificatoare de aer Dezumidificatoare Stadler Form

 Modul in care traiesti... este modul in care te simti 

Stadler Form

Produsele marca Stadler Form sunt ideale pentru locuinte cu design modern, elegant si confera originalitate si distinctie casei, fiind proiectate de designeri elvetieni si beneficiind de tehnologii avansate in domeniu.

Stadler Form - este o companie elvetiana, specializata in crearea unor aparate de uz casnic cu design deosebit, precum: umidificatoare, purificatoare de aer, dezumidificatoare, incalzitoare electrice, ventilatoare, dispensare de arome si uleiuri esentiale.

Principala caracteristica a produselor Stadler From este aceea ca tehnologia, simplitatea in utilizare si designul deosebit sunt imbinate armonios, fapt care le recomand ca fiind niste produse de referinta in domeniul tratarii aerului in sectorul rezidential.

Produsele Stadler Form reprezinta solutia optima pentru echiparea locuintei cu aparatele de uz casnic atat utile, dar, mai ales, cu un design deosebit.

Despre S.C. INTAX TRADING S.R.L.

Intax Trading este o organizatie care are ca domeniu de activitate importul si distributia de echipamente de dezumidificare, umidificare si purificare a aerului. Cum se pot achizitiona produsele Pingi?Pentru a cumpara trebuie doar sa intri pe www.intax.ro si sa faci comanda fara a fi nevoit sa creezi un cont. Produsele vor fi livrate gratuit in toata tara direct la adresa dorita, plata efectuandu-se la livrare, cu cardul sau prin transfer bancar.