Platforma Intaxb2b pentru partenerii Intax.ro

BUCURESTI - 31 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Internet

Intax.ro pune la dispozitia partenerilor sai Platforma INTAX B2B, un instrument deosebit de util, cu ajutorul caruia acestia pot reactiona mult mai rapid solicitarilor clientilor, pot deveni mult mai competitivi in raport cu concurenta, fara a fi nevoiti, in acest sens, sa aloce resurse financiare suplimentare. Intax.ro, devine astfel primul magazin online de profil din Romania, care creeaza si utilizeaza un astfel de sistem.

Platforma Intaxb2b pentru partenerii Intax.ro
 Respira cu incredere 

Intax.ro

Incepand cu data de 30.01.2013 Intax.ro lanseaza Platforma INTAX B2B, care se adreseaza atat partenerilor existenti cat si tuturor celor care isi desfasoara activitatea in domeniul ventilatiei, tratarii aerului, climatizarii (revanzatori, instalatori, arhitecti, etc.). De asemenea, este un instrument esential pentru cei care doresc sa isi construiasca o afacere in acest domeniu de activitate si nu au suficient timp, pe care sa il aloce deplasarilor catre diversi furnizori sau sa solicite si sa centralizele ofertele pe care le retransmit clientilor lor, dar si pentru cei care nu beneficiaza de un sistem informatic corespunzator. Un alt avantaj oferit de INTAX B2B este acela ca utilizatorii raspund in cel mai scurt timp solicitarilor clientilor proprii, iar timpul castigat il pot folosi pentru ceea ce este cu adevarat important in dezvoltarea propriilor afaceri, cum ar fi: consolidarea relatiei cu clientii existenti, precum si gasirea unor noi clienti, monitorizarea lucrarilor aflate in curs de executie. Pe de alta parte, INTAX B2B permite emiterea diverselor documente solicitate de catre clienti, fara ca utilizatorii sa aiba, in mod obligatoriu, acces la un computer, sa aiba cunostinte informatice sau sa angajeze personal specializat, economisind resurse financiare importante. Intax.ro, prin intermediul INTAX B2B, isi propune sa sprijine tinerii antreprenori, atat prin accesul la surse importante de informare in domeniu, la instrumente moderne de marketing, cat si prin suport tehnic pus la dispozitie de consultanti cu experienta.

Despre S.C. INTAX TRADING S.R.L.

Intax Trading este o organizatie care are ca domeniu de activitate importul, exportul si distributia de echipamente de ventilatie, climatizare si tratare a aerului, atat prin intermediul magazinelor online Intax.ro si Intax-hvac.com cat si prin intermediul retelei sale de distributie.