Purificatorul de aer Stadler Form Viktor - Eficienta dovedita

BUCURESTI - 21 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Retail, Farmaceutic

Live site

Purificatorul de aer Viktor produs de compania elvetiana Stadler Form, a fost premiat cu sigiliul de calitate ECARF (Centrul European pentru Cercetarea Alergiilor) pentru performanțele deosebite. Viktor este un purificator de aer eficient care a fost conceput pentru a imbunatati calitatea vietii persoanelor care sufera de diverse tipuri de alergii, potrivit Prof. Dr. Torsten Zuberbier, directorul ECARF.

Purificator de aer Stadler Form Viktor

Purificator de aer Stadler Form Viktor

 We improve your air... 

Stadler Form

Discret și elegant, fiind disponibil in doua variante de culori negru si alb, purificatorul de aer Viktor poate fi solutia ideala pentru oricine isi doreste imbunatatirea calitatii aerului pe care il respira. La bază eficientei sistemului de filtrare se află filtrul HPP™ (brevetat internațional). Pe langa filtrul HPP,  Viktor dispune si de un pre-filtru suplimentar și un filtru de carbon activ, avand astfel o eficienta de pana la 99.99%.   

Viktor este potrivit si pentru spatii mai mari ( pana la 50 m2) si poate fi folosit si ca un difuzor de arome, prin utilizarea dispozitivului special conceput pentru utilizarea uleiurilor esentiale. Uleiurile esentiale de la Stadler Form sunt 100% naturale si sunt produse exclusiv in Elvetia.  

Date tehnice:

  Dimensiuni: 452 x 196 x 246 mm
  Putere: 12 - 36 watt pentru incaperi de panala la 50 m2/ 125 m3
  HPP™ filtru (patentat international)Pre-filter, filtru de carbon activ
  Mod de noapte
  Functionare continua sau programata
  5 trepte de viteza 

Stadler Form este o companie Elvetiana, care este  este specializata in dezvoltarea si fabricarea de aparate de uz casnic, cu accent pe îmbunătățirea calității aerului din interior (purificatoare de aer, umidificatoare, ventilatoare, radiatoare, dezumidificatoare, difuzoare aroma).   Stadler Form proiectează și dezvoltă aparatele în Elveția, în colaborare cu designeri elevetieni renumiti, cum ar fi Mathias Walker (Matti), Carlo Borer, Kurt Zimmerli, Fabian Zimmerli și Bernhard Burkard. Produsele Stadler Form au fost deja recunoscute pe plan internațional, prin numoeroasele premii de design. Compania exportă produsele sale în peste 40 de țări din întreaga lume și a devenit un furnizor de top în domeniul tratarii aerului.

Produsele Stadler Form sunt disponibile in Romania pe site-ul www.stadlerform.ro si prin partenerii autorizati. 

Despre S.C. INTAX TRADING S.R.L.

Intax Trading este reprezentant exclusiv in Romania al produselor Stadler Form. Detalii suplimentare pe www.intaxtrading.com