Ventilatoare Elicent in Romania prin Intax Trading

BUCURESTI - 6 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Industrie, HoReCa, Imobiliare

Live site

Incepand cu 01.10.2014 , Intax Trading a devenit distribuitor exclusiv in Romania al echipamentelor de ventilatie industriala, comerciala si casnica marca Elicent, produse de catre MAICO ITALIA Spa

Elicent

Elicent

 Aspirazione evoluta 

Elicent

Gama Elicent cuprinde ventilatoare axiale, centrifugale, de acoperis, intubate atat in constructie normala, ATEX si de desfumare. Recuperatoarele de caldura Elicent sunt destinate spatiilor mici si medii, existand posibilitatea modularii  in functie de necesitatile clientilor.

Produsele Elicent sunt destinate ventilarii atat a spatiilor industriale, depozite, spatii de productie, parcari cat si a spatiilor comerciale si casnice- baruri, restaurante, grupuri sanitare, bai, etc.

Maico Italia este  una dintre companiile de top din Italia ce realizeaza produse inovatoare , solutii avansate de tratare a aerului – ventilatoare casnice , comerciale si industriale. Din 1970 si pana in prezent, Elicent combina functionalitatea si inalta tehnologie, sistemele de ventilatie realizate fiind cu adevarat performante .

Produsele Elicent pot fi vizualizate pe www.elicent.it si sunt disponibile in Romania exclusiv prin Intax Trading srl, putand fi achizitionate, fie accesand site-ul www.intax.ro, fie prin intermediul distribuitorilor autorizati.

Despre S.C. INTAX TRADING S.R.L.

Intax Trading este o organizatie care are ca domeniu de activitate importul si distributia de echipamente de ventilatie, dezumidificare, umidificare si purificare a aerului, electrocasnice premium Falmec, Barazza, Fhiaba. Pentru a cumpara trebuie doar sa intri pe www.intax.ro si sa comanzi produsele dorite.