Controlling, IAS/IFRS şi Kaizen prin KAIZEN CONSULTING

BUCURESTI - 6 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Oferta de servicii şi produse de consultatnţă ale KAIZEN CONSULTING are o structura adaptata nevoilor actuale ale managerilor de la toate nivelurile organizatiei. Ea vine ca răspuns la noile condiţii de a aface afaceri din ce în ce mai concurenţiale ale mediului de business romanesc şi international, in care rolul costurilor, bugetelor, raportărilor financiare IAS/IFRS şi al “agilităţii de a face afaceri” devine din ce in ce mai semnficativ.

KAIZEN CONSULTING asigură avantajul competitive pe termen lung în afacerea Dumneavoastră prin servicii şi cursuri pentru următoarele procese de afaceri:
- CONTROLLING & The CONTROLLER
- IAS/IFRS – contabilitate financiară
- KAIZEN - instrumente ingineresti

A) CONTROLLING & The CONTROLLER

1) Controlling In House

Etapa I: Coltrolling Audit - analiza tehnicilor şi metodelor de costuri si bugete utilizate în mod curent în firma Dumneavoastră vs. analiza tehnicilor şi metodelor utile de a se implementa.

Etapa II: Curs Controlling şi Controller-ul - transmiterea informaţiilor privind Controlling-ul necesare a fi însuşite de utilizatorii din firma Dumneavoastră pentru analiza si implementarea noilor proceduri.
Pasul I: Controlling şi Controller-ur (CC)
Pasul II: Instrumentele Controller-ului şi Conexiunea Financiară (ICCF)
Pasul III: Workshop: Planificarea şi Implementarea (PI); Bugetul Firmei: Studiu de caz integrat

Etapa III: Coaching - Implementarea tehnicilor şi metodelor în funcţie de profilul firmei
Dumneavoastră - Obiectivul este de a asista la dezvoltarea şi implementarea proiectelor Dumneavoastră cum ar fi stabilirea noului sistem de raportare şi informaţional, proiectarea managementului rezultatului financiar (profit & pierdere), introducerea centrelor de profit şi/sau cost în organizaţia Dumneavoastră şi stabilirea proiectelor de management şi controlling. Mai mult, noi vă putem asigura companiei Dumneavoastră asistenţă şi coaching în planificarea bugetară şi strategică.

2) Controlling - Outsourcing Base

proiecte – management – controlling;
vânzări – portofoliu – controlling;
procese – activităţi – controlling;
management furnizori – controlling;
marketing – controlling;
logistica – controlling;
HR-controlling;
OLAP – controlling;
finanţe corporative – controlling;
IAS/IFRS – controlling;

3) Controlling - Outsourcing Advanced

dezvoltarea noului produs (NPD) – controlling;
kaizen – controlling;
lean – controlling;
six sigma – statistică- controlling;

B) IAS/IFRS

Etapa I: Asistenţă - Asistenta in aplicarea IAS/IFRS.
Etapa II: Consolidare grup - Consultanţă si outsorcing privind consolidarea de grup.

C) KAIZEN - instrumente inginereşti

Etapa I: Analiza de sistem - Analiza sistemului de producţie curent şi stabilirea direcţiilor de îmbunătăţire.
Etapa II: Îmbunătăţirea continuă a productivităţii - Implementarea tehnicilor şi metodelor de creşterea a productivităţii în funcţie de profilul firmei Dumneavoastră.

Totodată, KAIZEN CONSULTING furnizează patru produse-sistem (home made) create pentru asigurarea competitivităţii organizaţionale care îmbină armonios toate dimensiune unei afaceri cu scopul: profitul controlat pe termen lung (TargetCosting-POST, KaizenCosting-POST, Lean-POST, SixSigma-POST).

Având convingerea ca oferta noastră este benefică afacerilor Dumneavoastră va invităm să accesaţi pagina noastră de internet pentru mai multe informaţii privind activitatea KAIZEN CONSULTING.

KAIZEN CONSULTIG – calea spre competitivitate

Despre S.C. KAIZEN CONSULTING S.R.L.

Despre KAIZEN CONSULTING

Echipa KAIZEN CONSULTING este capabilă de a susţine mediul de afaceri cu scopul de a creşte avantajul competitiv durabil utilizând sisteme de reducere a costului, creşterea nivelului de calitate recunoscut de clienţi şi scurtarea timpului de reacţie la semnalele pieţei.
Echipa KAIZEN CONSULTING,
Telefon: 0744 350499, 0726 218904
(adresa de email este ascunsă din motive de securitate)

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-kaizen-consulting-s-r-l-/controlling-iasifrs-si-kaizen-prin-kaizen-consulting