Controlling - planificarea si controlul afacerilor

BUCURESTI - 7 octombrie 2010

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

Training-ul 'CONTROLLING. PROFITABILITATEA AFACERILOR' permite participantilor sa inteleaga rolul, obiectivele, conceptele si principiile activitatii de Controlling prin explicarea teoretica si practica a relatiilor dintre planificarea afacerilor, controlul acestora si imbunatatirea continua a proceselor si activitatilor.

Controlling-ul prin EXEGENS este mai mult decat costuri si bugete - este abordarea pierderilor, a sincronizarilor de fluxuri din procese si a imbunatatirii continue.

Programul complet al training-ului 'CONTROLLING. PROFITABILITATEA AFACERILOR' consta in 3 module ce abordeaza din ce in ce mai detaliat problematica controlling-ului:

1) Modulul I - Controlling: Conexiuni (14-15 Octombrie 2010, Bucuresti). Acest prim modul permite participantilor sa inteleaga concret modul de interactiune al proceselor si activitatilor de Controlling cu celelalte departamente pentru a indeplini obiectivele organizatiei.

2) Modulul II - Controlling: Instrumente (21-22 Octombrie 2010, Bucuresti). Acest al doilea modul permite participantilor sa inteleaga esenta activitatii de control prin prezentarea instrumentelor de monitorizare a proceselor/activitatilor si prin comparare cu tintele initiale.

3) Modulul III - Controlling: MASTER BUDGET (WORKSHOP) (28-29 Octombrie 2010, Bucuresti). In acest modul se prezinta modul de preparare a Master Budget prin intermediul unui studiu de caz complex si prin prepararea in grup a unui alt caz dat de bugetare.

Controlling-ul nu este doar pentru contabili... ci si pentru operations managers, profesionisti in finante, purchasing, IT, HR, sales, marketing, angajati in Supply Chain din productie, distributie si servicii.

Training-ul are specificul Managementului JAPONEZ de tip KAIZEN (tehnici consacrate de imbunatatire continua a proceselor de afaceri si de reducerea sistematica a pierderilor din sistem).

Cine va sustine training-ul:
Alin POSTEUCA, Managing Partner la EXEGENS, a ajutat zeci de companii in ultimii 10 ani pentru a implementa tehnici de controlling si de productivitate. Are experienta in training de 10 ani. El este Doctor in Contabilitate manageriala, este MBA, este Expert contabil - Bucuresti, este Expert evaluator, are certificare IAS/IFRS la ATC, este formator autorizat CNFPA. A publicat numeroase articole si studii privind productivitatea si controlling-ul.

Cine ar trebui sa participe: specialisti si manageri in Controlling, profesionisti in finante, manageri operatiuni, achizitii, IT, HR, vanzari, marketing, angajati in Supply Chain din productie, distributie si servicii.

Costuri:
Taxa de participare pentru fiecare modul este de 285 EUR/ persoana (la care se adaugă TVA).
Se asigura: suport de curs in format fizic si electronic pe CD (mapa de training), pauze de cafea si masa de pranz. Se acorda reduceri de 5% pentru minim 3 participanti din cadrul aceleiasi companii.

Despre S.C. KAIZEN CONSULTING S.R.L.

Procedura de inscriere:
Va rugam sa solicitati formularul de inscriere la adresa de mail de mai jos si sa il trimiteti completat la aceeasi adresa sau la fax 021 440 27 76 pana la data de 11 Octombrie 2010. Pentru buna desfasurare a cursului, locurile sunt limitate.
Mobil: 0743 048 696
Tel./Fax: 021 440 27 76
training@exegens.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-kaizen-consulting-s-r-l-/controlling-planificarea-si-controlul-afacerilor