CONTROLLING. PROFITABILITATEA AFACERILOR. Modulul I - Bazele Controlling-ului

Locul desfasurarii: Hotel Parliament (****)Bucuresti 21-22 Septembrie 2007

Organizator: KAIZEN CONSULTING

CONTROLLING. PROFITABILITATEA AFACERILOR. Modulul I - Bazele Controlling-ului

Training-ul ”CONTROLLING. PROFITABILITATEA AFACERILOR” permite participanților să înțeleagă rolul, obiectivele, conceptele și principiile activității de Controlling prin explicarea teoretică și practică a relațiilor dintre planificarea afacerilor, controlul acestora și îmbunatățirea continuă a proceselor și activităților. Acest prim modul, ”Bazele controlling-ului”, permite participanților să înțeleagă concret modul de interacțiune al proceselor și activităților de Controlling cu celelalte departamente pentru a îndeplini obiectivele organizației.

Acest modul se adresează către top- și middle management. Acest prim modul este pentru prezentarea conceptelor fundamentale ale preparării costurilor, bugetelor și a strategiilor pe care se fundamentează. Pentru cei care nu au experiență în domeniu economic, al contabilității și al finanțelor noi vă recomandăm înscrierea la training-ul nostru ”Contabilitatea pentru Manageri”.

Programul complet al trainingul “CONTROLLING. PROFITABILITATEA AFACERILOR” constă în 3 module ce abordează din ce în ce mai detaliat problematica controlling-ului (Modulul II – Instrumentele Controller-ului și conexiunea financiară (5-6 Octombrie); Modulul III – Planificarea și implementarea – MASTER BUDGET (WORKSHOP) (26-27 Octombrie). Training-ul are specificul Managementului JAPONEZ de tip KAIZEN (tehnici consacrate de îmbunătățire continuă a proceselor de afaceri și de reducerea sistematică a pierderilor din sistem). Training-ul face parte din suita de cursuri de Productivitate KAIZEN prin KAIZEN CONSULTING.

Tematica Modulului I – Bazele Controlling-ului:
- CONCEPTUL DE CONTROLLING (Rolul/ Obiective/ Concepte/ Definiții; Relații/ Principii; Cost marginal și structuri de costuri; Standarde Etice);
- CORPORATE PHILOSOPHY & PLANNING (Abordarea sistemică, Definirea planificării, Surse și tipuri de informații ale planificării, Corporate plan);
- BUGETUL (Planificarea bugetară, Responsabilități, Evaluarea performanțelor, Prepararea bugetului, Relații bugetare/Categorii de bugete);
- CONTROL & CONTROLUL BUGETAR (Definirea controlului, Controlul bugetar, Analiza variațiilor bugetare, Costuri bugetare);
- RAPOARTELE CONTROLLOR-ULUI (Rapoartele efective de control bugetar, Semnificația variațiilor bugetare, Aspecte organizaționale ale bugetării, Raport Controlling- tip KAIZEN);
- CONTROLLER ORGANIZATION (Organizarea departamentului, Fișa de post pentru Controller, Conexiuni organizaționale, 10 tipuri de erori în analiza variațiilor).

Trainer: Dl. Dr. MBA. Expert Contabil Alin POSTEUCĂ trainer cu experiență de peste 8 de ani în training și consultanță în managementul financiar al întreprinderii și peste 10 ani de practică în firme multinaționale și românești.

Costuri
Taxa de participare este de 300 EUR (nu include TVA). Costurile adiționale pentru cazare și masa nu sunt suportate de organizator. Se acordă reduceri de 10% pentru minim 3 participanți din cadrul aceleiași companii la un modul și tot 10% pentru un participant la toate cele trei module. Costuri de anulare: până la 7 zile înainte de training – fără costuri; între 7- 4 zile înainte de training – 10% din costurile totate; între 4-0 zile înainte de training – 100% din costurile totate.
Se asigură: suport de curs în format fizic și electronic pe CD (mapa de training), materile necesare pe parcursul sesiunii (blocnotes, pix, etc.), pauze de cafea (cafea, apă și gustări).

"We show you how and help you grow"

Pentru programul complet și pentru formularul de înscriere va invităm a viziona pagina noastra de internet.
Persoană de contact: Doamna Emiliana APROZEANU, Manager de proiect, mobil 0743.048.696 sau 0744 350.499/0726.218.904; training@kaizen-consulting.ro

Despre S.C. KAIZEN CONSULTING S.R.L.

Despre KAIZEN CONSULTING

Firma KAIZEN CONSULTING este capabilă să susţină mediul de afaceri românesc cu scopul de a creşte competitivitatea prin reduceri sistematice de costuri, creşterea nivelului de calitate percepută de către clienţi şi prin scurtarea timpului de reacţie la semnalele pieţei. Pentru această menire, susţinerea competitivităţii mediului de afaceri, KAIZEN CONSULTING este furnizorul unui pachet de produse-sistem care oferă soluţiile cele mai rapide de identificare a căilor de creştere de business. Oferta celor patru produse – sistem de consultanţă în management global este de tipul generaţiilor următoare de soluţii de business intelligence. Cele patru produse – sistem la cheie ale KAIZEN CONSULTING sunt: TargetCosting-POST, KaizenCosting-POST, Lean-POST şi SixSigma-POST.
Totodată, KAIZEN CONSULTING este furnizorul unui pertinent set de servicii şi programe de informare profesională în domeniul competitivităţii afacerilor.

Participare: Intrare libera