Training Controlling. Profitabilitatea afacerilor - Modulul I

Locul desfasurarii: Hotel Ibis - Parlament

Organizator: Exegens Management Consultants

Training Controlling. Profitabilitatea afacerilor - Modulul I

Training-ul "CONTROLLING. PROFITABILITATEA AFACERILOR" permite participantilor sa inteleaga rolul, obiectivele, conceptele si principiile activitatii de Controlling prin explicarea teoretica si practica a relatiilor dintre planificarea afacerilor, controlul acestora si imbunatatirea continua a proceselor si activitatilor.
Controlling-ul prin EXEGENS® este mai mult decat costuri si bugete - este abordarea pierderilor, a sincronizarilor de fluxuri din procese si a imbunatatirii continue.

Programul complet al training-ului "CONTROLLING. PROFITABILITATEA AFACERILOR" consta in 3 module ce abordeaza din ce in ce mai detaliat problematica controlling-ului:

1) Modulul I - Bazele Controlling-ului (7-8 Noiembrie 2008, Hotel Ibis Gara de Nord, Bucuresti). Acest prim modul permite participantilor sa inteleaga concret modul de interactiune al proceselor si activitatilor de Controlling cu celelalte departamente pentru a indeplini obiectivele organizatiei.

2) Modulul II - Instrumentele Controller-ului si Conexiunea Financiara (14-15 Noiembrie 2008, Hotel Ibis Parlament, Bucuresti). Acest al doilea modul permite participantilor sa inteleaga esenta activitatii de control prin prezentarea instrumentelor de monitorizare a proceselor/activitatilor si prin comparare cu tintele initiale.

3) Modulul III - Planificarea si implementarea - MASTER BUDGET (WORKSHOP) (28-29 Noiembrie, Hotel Ibis Parlament, Bucuresti). In acest modul se prezinta modul de preparare a Master Budget prin intermediul unui studiu de caz complex si prin prepararea in grup a unui alt caz dat de bugetare.

Controlling-ul nu este doar pentru contabili... ci si pentru operations managers, profesionisti in finante, purchasing, IT, HR, sales, marketing, angajati in Supply Chain din productie, distributie si servicii.

Training-ul are specificul Managementului JAPONEZ de tip KAIZEN (tehnici consacrate de imbunatatire continua a proceselor de afaceri si de reducerea sistematica a pierderilor din sistem).

Cine va sustine training-ul:
Alin POSTEUCA, Managing Partner la EXEGENS®, a ajutat zeci de companii in ultimii 9 ani pentru a implementa tehnici de controlling si de productivitate. Are experienta in training de 10 ani. El este Doctor in Contabilitate manageriala, este MBA, este Expert contabil - Bucuresti, este Expert evaluator, are certificare IAS/IFRS la ATC. A publicat numeroase articole si studii privind productivitatea si controlling-ul.

Costuri:
Taxa de participare pentru fiecare modul este de 310 EUR/ persoana (nu include TVA).
Costurile aditionale pentru cazare si masa nu sunt suportate de organizator. Se acorda reduceri de 5% pentru minim 3 participanti din cadrul aceleiasi companii la un modul si tot 5% pentru un participant la toate cele trei module.

Procedura de inscriere:
Va rugam sa solicitati formularul de inscriere la adresa de mail de mai jos si sa il trimiteti completat la aceeasi adresa sau la fax 021 440 27 76 pana la data de 3 noiembrie 2008. Pentru buna desfasurare a cursului, locurile sunt limitate.

Persoana de contact:
Emiliana Aprozeanu, Project Manager, Exegens Management Consultants,
Mobil: 0743 048 696
Tel./ Fax: 021 440 27 76

Despre S.C. KAIZEN CONSULTING S.R.L.

Despre KAIZEN CONSULTING

Firma KAIZEN CONSULTING este capabilă să susţină mediul de afaceri românesc cu scopul de a creşte competitivitatea prin reduceri sistematice de costuri, creşterea nivelului de calitate percepută de către clienţi şi prin scurtarea timpului de reacţie la semnalele pieţei. Pentru această menire, susţinerea competitivităţii mediului de afaceri, KAIZEN CONSULTING este furnizorul unui pachet de produse-sistem care oferă soluţiile cele mai rapide de identificare a căilor de creştere de business. Oferta celor patru produse – sistem de consultanţă în management global este de tipul generaţiilor următoare de soluţii de business intelligence. Cele patru produse – sistem la cheie ale KAIZEN CONSULTING sunt: TargetCosting-POST, KaizenCosting-POST, Lean-POST şi SixSigma-POST.
Totodată, KAIZEN CONSULTING este furnizorul unui pertinent set de servicii şi programe de informare profesională în domeniul competitivităţii afacerilor.

Participare: Intrare libera