DJ Adrian EFTIMIE si DJ CAPOTE - Total Mind Blow @ Cliche Club & Lounge

BUCURESTI - 1 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, HoReCa

Joi, 4 Septembrie, Cliche Club & Lounge are placerea sa va invite la evenimentul Total Mind Blow gazduit de Adrian Eftimie si Capote.

adrian eftimie & capote @ cliche club & lounge

adrian eftimie & capote @ cliche club & lounge

Cei doi dj vor fi la pupitru  incepand cu ora 23:00, in Centrul Vechi, la Cliche Club & Lounge, str. Smardan, nr 41 .

Va asteptam sa pornim impreuna in calatoria muzicala prin care ne vor purta doi dintre cei mai buni dj ai momentului in Romania.    

Adrian Eftimie si-a inceput cariera de DJ la o varsta frageda, iar in 2006 lanseaza primul sau single "No Side Effect", alaturi de Sony Music, piesa care se claseaza pe primele pozitii in topurile muzicale. Urmeaza single-uri ca "Desire", "City Lights" sau "Elevation", single care castiga Heineken Music Thirst si care il aduce pe Adrian Eftimie mai aproape de marile festivaluri de muzica - Ministry of Sound (Londra), Turnmills (Londra), Le Souk (New York), Buddha Bar (Sharm El Sheikh).  In 2009, lui Adrian Eftimie ii este decernat trofeul Nights.ro pentru "Cel Mai Bun DJ Roman", trofeu ce ii consolideaza pozitia in muzica.

George Octavian (Capote)  s-a numarat printre cei cinci finalisti ai competitiei  de muzica electronica Burn Mix-Off Event; de subliniat ca la aceasta competitie au participat 350 de Dj.

Cliche Club & Lounge va da startul unei serii de petreceri, in fiecare Joi, propundandu-si sa aduca in lumina reflectoarelor unii dintre cei mai buni DJ autohtoni. Va asteptam sa ne fiti alaturi in aceasta calatorie muzicala.

Despre Lipscani Beer Garden S.R.L.

Cliche Club & Lounge
Str. Smardan, Nr.41
Rez: 0729056254