Old City isi va relua activitatea dupa incidentul suferit

BUCURESTI - 12 februarie 2014

Comunicat tip General in HoReCa

Despre incendiul din locatia din strada Lipscani, nr 45

Marti la ora 06:30, un cetatean a sunat la numarul unic de urgenta 112 pentru a anunta un incendiu izbucnit in terasa Old City situat in strada Lipscani, nr 45, cu intrare si dinspre Strada Blanari.

Echipele de pompieri au intervenit cu deosebita promptitudine, reusind sa stinga focul in doar cateva ore. Managementul Old City le-a multumit echipelor de pompieri pentru promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada in aceasta ocazie.

 

Imediat au urmat cercetarile conform legii pentru a determina cauzele izbucnirii incendiului. In urma cercetarilor organelor competente s-a stabilit drept cauza un scurtcircuit in zona terasei, intrarea din Strada Blanari. 

Daune majore au suferit bunurile adapostite in zona terasei. In zona interioara a barului daunele sunt minime.

 

Managementul Old City detine contracte de asigurare cu companiile de asigurari pentru eventuale despagubiri, dar din fericire, nu este cazul in aceasta situatie.

 

In cateva zile, Old City isi va relua activitatea cu program normal de functionare si ii asteapta pe toti sa sarbatoreasca impreuna trecerea peste momentele dificile.

Saptamana viitoare, Old City va asteapta pentru a celebra 4 ani de activitate!

 

Ada OPAIT

PR & Events Manager

Old City

Mobile: 0733647730

www.oldcity-lipscani.ro

Despre Lipscani Beer Garden S.R.L.

Old City Lipscani Beer Garden

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-lipscani-beer-garden-s-r-l-/old-city-isi-va-relua-activitatea-dupa-incidentul-suferit