O NOUA CEAINARIE RENDEZ-VOUS IN CENTRUL ISTORIC AL BUCURESTIULUI

BUCURESTI - 11 decembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Istoria RENDEZ-VOUS se scrie in continuare atat de frumos!
Deschidem cea de-a treia ceainarie, in centrul istoric al Bucurestiului, cu aceeasi atmosfera care poarta amprenta noastra, cu ceaiuri variate si cu multe povesti de spus intre prieteni.

O NOUA CEAINARIE RENDEZ-VOUS IN CENTRUL ISTORIC AL BUCURESTIULUI

Clipa de liniste parca devine vitala, iar noi oferim o particula din ea in CEAINARIILE RENDEZ-VOUS! Se adauga ingrediente dupa gust: un ceai, o prajitura de casa, un prieten si muzica ambientala.

VA INVITAM MARTI, 15 DECEMBRIE 2009, ORA 17:00, LA EVENIMENTUL DE INAUGURARE AL NOII CEAINARII RENDEZ-VOUS, DIN STR. NICOLAE TONITZA NR. 6, UN EVENIMENT DEDICAT EXCLUSIV PRESEI.
Va asteptam cu drag sa ne cunoasteti in noua casa a ceaiului, intr-un ambient rafinat, in zona veche a Bucurestiului. Vom povesti despre conceptul RENDEZ-VOUS, bucurandu-ne de toate calitatile ceaiului si de gustul inconfundabil al prajiturilor de casa.

DESPRE RENDEZ-VOUS
Pentru noi RENDEZ-VOUS inseamna o stare. O stare pe care o ai cand patrunzi in lumea ceaiului si a povestii pe care o poarta cu sine fiecare aroma.
Dincolo de savoarea ceaiului – un prieten si povesti de viata. O muzica suava, atat cat trebuie pentru a ne linisti. La noi se gasesc si carti - pentru lecturi in tihna, departe de cotidian.

CEAINARIILE RENDEZ-VOUS ofera peste 200 de ceaiuri – verde sau negru, alb sau rosu, cu fructe sau fermentate – fiecare ceai are o poveste de spus.
Prajiturile si tartele de casa sunt facute dupa o reteta speciala si se armonizeaza perfect cu momentul ceaiului.
Ceaiurile sunt disponibile si pentru acasa si tot la noi se gasesc si cadouri minunate pentru prieteni.

CELE 3 LOCATII RENDEZ-VOUS:
Str. Edgar Quinet 8-10, Universitate • Calea Floreasca 102, zona Dorobanti • Str. Nicolae Tonitza 6, Centrul istoric.

„Fiecare noua ceasca de ceai are propria individualitate, e rezultatul unei armonii irepetabile intre apa si foc, intruchipeaza o traditie unica, are o poveste de spus, care e numai si numai a ei, si e menita sa contina frumusetea pura.“
OKAKURA KAKUZO, Cartea ceaiului

Va asteptam cu drag!


Despre S.C. Madirol International

Ceainariile Rendez-Vous: o clipa de liniste.
RSVP - Veronica Stancu
PR Manager
Mobil: 0733 723 077

veronica@ceainarie.ro