Imagine, Creativitate, Succes. Esenta Brandurilor cu Makken's.

Sibiu - 11 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Agentia de branding Makken's - www.makkens.com - se relanseaza pe piata din Romania printr-o noua imagine si propune trei pachete promotionale de branding si rebranding care doresc sa ofere tuturor accesul la servicii impecabile de gen, doborand impedimentul costurilor inaccesibile si garantand Imagine, Creativitate, Succes.

Makken's inseamna o echipa ce are la activ mai mult de cinci ani de experienta internationala ( in Romania, SUA, Mexic, etc. ) si care poate oferi clientilor sai excelente servicii de brand pentru imbunatatirea si evolutia companiilor in nenumarate moduri, pornind de la produse sau servicii simple, continuand cu solutii complexe pentru angajati si incheind cu o noua perceptie, net superioara, a consumatorului de rand in ceea ce priveste brandul dumneavoastra.

Relansarea Makken's nu inseamna doar o noua imagine ci si un nou website, www.makkens.com , si mai ales o noua strategie de afaceri. Echipa manageriala a agentiei a decis ca a venit momentul in care serviciile de branding sa devina accesibile si publicului larg, nu doar companiilor mari cu resurse financiare considerabile. Agentia propune deci, IMM-urilor si nu numai, trei pachete promotionale, STARTUP 50+, STARTUP 100+ si STARTUP 200+ care ofera solutii de branding profesioniste, pline de creativitate si bazate pe o expertiza bine fundamentata pe experienta, accesibile tuturor.

„Garantam mereu clientilor nostri profesionalismul total, creativitatea, ingeniozitatea, consultanta bazata pe experienta si succesul total al rezultatului pentru fiecare proiect în care ne implicam. Serviciile pe care vi le oferim sunt: strategie de brand, identitate verbala, identitate vizuala, print & packaging, webdesign, comunicare de brand.” declara cu pasiune Marius Ciuchete Paun, CEO Makken's.

MAKKEN'S, o companie tanara cu idei proaspete, pline de creativitate si profesionalism ce vor transforma esenta brandului dumneavoastra in realitate !

Despre S.C. MAKKEN'S S.R.L.

MAKKEN'S, o companie tanara cu idei proaspete, pline de creativitate si profesionalism ce vor transforma esenta brandului dumneavoastra in realitate !
www.makkens.com
Alexandra Ioana Pescaru
Marketing & PR Director
Makken's
- Essence of your brand -
mob 0728 974 932
tel 0369 408 724
mail alexandra.pescaru@makkens.com

pr@makkens.com