MAMI HELP va invita la Baby Expo!

BUCURESTI - 29 martie 2005

Comunicat tip General in Social

MAMI HELP – Babysitting and Housekeeping Agency invita toti parintii si viitorii parinti sa-i viziteze standul din cadrul expozitiei BABY EXPO care va avea loc la Sala Polivalenta – Bucuresti, in perioada 15-17 Aprilie 2005, zilnic intre orele 10:00-18:00.

MAMI HELP va invita la Baby Expo!

Participarea agentiei noastre la expozitia Baby Expo va ofera posibilitatea sa cunoasteti Echipa MAMI HELP, sa aflati despre serviciile agentiei si sa luati in considerare posibilitatea unei viitoare colaborari.

Celor care se pregatesc sa devina mamici le recomandam participarea la seminariile sustinute de Doamna Cerasela RADU - kinetoterapeut si reprezentant al Agentiei MAMI HELP, care se vor desfasura in fiecare zi de la ora 17:00 la sala Clubul Parintilor. Seminarul cu tema "SA FIM IN FORMA SI SA NASTEM USOR!" contine exercitii fizice indicate pe parcursul sarcinii in functie de varsta acesteia si pregatirea pentru nastere (respiratie si tehnica screamatului).

Despre S.C. MAMI HELP S.R.L.

MAMI HELP recruteaza, selecteaza si plaseaza personal pentru ingrijire copii, menaj, asistenta varstnici, companie animale si nu numai.
Agentia MAMI HELP s-a nascut din dorinta de a imbunatati calitatea serviciilor in acest domeniu pe piata romaneasca.
„Bazandu-ne pe o experienta proprie bogata, atat in lucrul cu copiii cat si ca mame, intelegem cat de importanta este decizia pe care trebuie sa o luati si ne vom stradui sa va multumim pe tot parcursul colaborarii noastre.” - spune Camelia GHEORGHE, General Manager la Mami Help.
Talida PACURAR
Tel.: +40 21.315.16.53
Mobil: +40 723.765.115
contact@mamihelp.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-mami-help-s-r-l-/mami-help-va-invita-la-baby-expo