Elimina celulita fara durere!

BUCURESTI - 21 iunie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

S-a deschis MARAVIGLIA, centrul de slabire si remodelare corporala, care iti ofera acum cele mai performante tratamente.

Maraviglia te asteapta intr-o atmosfera relaxanta si te invita sa beneficiezi de cele mai noi aparate de pe piata. Am ales special pentru tine Dermocell-ul, tocmai pentru ca te-ai saturat de ideea ca trebuie sa suferi pentru a fi frumoasa. Bazat pe principiul vacuum-ului, tratamentul cu Dermocell exercita o presiune negativa asupra zonei tratate obtinand astfel vasodilatarea capilarelor la nivel subcutanat. Aparatul elimina tesutul adipos si asta fara a fi agresiv; se foloseste un costum special, astfel ca tratamentul este chiar placut si relaxant.
Si daca pana acum nu ai putut face impachetare pentru ca esti intoleranta cu temperaturile ridicate, acum a aparut Space Slim-ul. Acest aparat este o adevarata minune pentru corpul feminin: poti face impachetare cu parafango, drenaj limfatic si ultrasunete in acelasi timp. Un adevarat rasfat in timp ce centimetrii in plus dispar.

Despre s.c.maraviglia srl

Maraviglia iti ofera urmatoarele servicii: dermocell, space slim, magic hands, impachetari, ultrasunete, electrostimulare, masaj.
bd.schitul magureanu 39, etaj 1, ap 10, sect 1, bucuresti
tel 0213170667, 0746610117
nicoleta.guzu@maraviglia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-maraviglia-srl/elimina-celulita-fara-durere