Imbunatateste-ti circulatia periferica!

BUCURESTI - 14 august 2008

Comunicat tip General in Sanatate

Space Slim-ul este un aparat de ultima generatie care este din ce in ce mai utilizat in prezent. Este un tratament ideal pentru orice persoana cu o proasta circulatie periferica; iar pentru un plus de siguranta si eficienta aparatul este controlat de un microcomputer. Se poate aplica pe abdomen, solduri, coapse, gambe si brate si are efecte de masaj, remodelare corporala si slabire.

Datorita celor 32 de unde ultra-lungi diferite, dispozitivul poate mari progresele electrochimice naturale ale corpului, creand 32 de forme diferite de miscare la nivelul celulelor grase din organism, completand astfel procesul de “spargere” a straturilor grasoase, indiferent de tipologia clientului. Impreuna cu fibrele de carbon de origine japoneza, dispozitivul poate emite radiatii infrarosii de 8 UM – 14 UM pentru a dizolva grasimile din profunzime. Astfel, miscarea limfatica intensa creeata genereaza un drenaj limfatic gratie caruia se elimina si celulele grase. In plus, magnetul special folosit de dispozitiv, impreuna cu undele ultra-lungi sprijina activarea celulara, revigorand musculatura, masand in profunzime si remodeland corporal.

In concluzie, daca nu ai timp de miscare, te ajuta Space Slim-ul. Pe langa programele de slabire, remodelare si masaj, aparatul mai are un modul, acela de miscare. Este suficient sa il selectezi si vei simti treptat o imbunatatire a circulatiei.
Optand pentru Space slim, te vei convinge de eficienta lui. Rezultatele experimentelor clinice arata ca probabilitatea reaparitiei celulitei, dupa tratament, este mai mica de 5%, iar musculatura e mai tonifiata.

Tratamentele sunt contraindicate persoanelor cu probleme medicale de natura cronica de orice tip, boli de piele, hipertensiune arteriala, probleme hormonale de tip endocrinologic sau genitale grave, epilepsie, boli cardiace.

Despre s.c.maraviglia srl

Maraviglia iti ofera urmatoarele servicii: space slim ,dermocell, magic hands, impachetari, ultrasunete, electrostimulare, masaj, reflexoterapie, tratamente faciale.
Bd Schitu Magureanu 39, et 1, sect 1, Bucuresti
contact@maraviglia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-maraviglia-srl/imbunatateste-ti-circulatia-periferica