Un nou tratament cu ultrasunete

BUCURESTI - 25 iulie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Echipa de profesionisti a salonului de slabire si remodelare corporala “MARAVIGLIA” va ofera, in aceasta vara, un tratament cu noul aparat “Ultrasonic Magic Hands”.

Acest aparat are ca principale functii infrumusetarea faciala si remodelarea corporala, folosindu-se de puterea micro-curentilor pentru a reface declinul functiilor fizice si a rezona cu curentul electric biologic al fiecarui organism.
Principiul care sta la baza acestuia este stimularea activitatii celulare si accelerarea metabolismului pentru a reface vigoarea fizica a organismului.
In functie de problema care urmeaza a fi tratata poate fi folosit in tratamente faciale pentru riduri, acnee, depigmentare, deschiderea porilor sau in tratamente corporale pentru celulita, depuneri inestetice de grasime, lipsa fermitatii, etc.
Pe langa efectele de infrumusetare, el are si efecte curative asupra muschilor inflamati, a tesuturilor musculare distruse, imbunatateste circulatia sangelui la nivelul scalpului si pote fi folosit si in alinarea durerii.
In tratarea ridurilor are efect de lifting prin refacerea plasmei celulare indepartand asfel ridurile. De asemenea, reface liniile fetei si indeparteaza efectul de barbie dubla. Are efecte antibacteriale si deodorizante prin eliminarea rezidurilor si toxinelor urat mirositoare si prin curatarea dermei.

Despre s.c.maraviglia srl

Maraviglia iti ofera urmatoarele servicii: dermocell, space slim, magic hands, impachetari, ultrasunete, electrostimulare, masaj.
Centrul de slabire si remodelare corporala MARAVIGLIA
Bd. Schitul Magureanu nr. 39, et.1, apt 10, Bucuresti, Sector 1
021-317.06.67; 0727-494.463
www.maraviglia.ro
contact@maraviglia.ro
nicoleta.guzu@maraviglia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-maraviglia-srl/un-nou-tratament-cu-ultrasunete