Naturaletea pielii tale inseamna de azi BioBeauty!

BUCURESTI - 27 martie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Biobeauty Concept a ales platforma imerca 2.0, de la Merca Business Solutions, pentru lansarea magazinului online www.biobeauty.ro, promovand produselele cosmetice si de ingrijire corporala pe baza de ingrediente organice.

Utilizarea produselor cosmetice bazate pe ingrediente provenite din culturi organice si biologice a crescut in ultimii ani ca urmare a atentiei acordate de catre opinia publica mediului inconjurator si stilului de viata sanatos.

Produsele cosmetice organice, create din plante si extracte de plante, reprezinta o alternativa sanatoasa pentru pielea si corpul nostru, avand in vedere ca peste 60% din totalul ingredientelor produselor cosmetice este absorbit de organism.
BioBeauty Concept promoveaza prin magazinul online www.biobeauty.ro produse cosmetice de la marci cunoscute in domeniu precum Balm Balm, Cattier, Eco Cosmetics, Mambino Organics, PurePotions si Trevarno.

'In copilarie am fost fan Captain Planet, nu stiu cati isi mai aduc aminte de aceste desene animate, insa educatia mea ecologica de acolo a pornit. In plus eu cred foarte mult intr-un stil de viata sanatos si echilibrat, fara a cadea in extreme si fara a face o obsesie din asta. Sunt femeie si imi plac produsele de infrumusetare, asa ca in momentul in care am descoperit o alternativa la produsele clasice, care se pliaza si pe conceptul meu despre cum ar trebui sa ne traim viata (cu respect si grija pentru mediul inconjurator si fata de corpul nostru) am profitat de oportunitatea de a imbina utilul cu placutul. Cum cea mai mare parte din viata ne-o petrecem muncind, de ce sa nu fac ceva care imi place si in care cred?' declara Roxana Mucenic, fondator BioBeauty Concept.

In ceea ce priveste alegerea platformei de comert electronic, Roxana declara ca 'a fost o alegere bazata pe incredere. Am muncit mult pentru crearea unei imagini coerente, procesul a fost lung si presarat cu obstacole. Colaborarea cu Merca Business Solutions a insemnat, pe langa munca de implementare a platformei si nenumarate ore de analizat si rafinat idei creative. Sunt mandra de rezultatul la care am ajuns.'

imerca 2.0 permite implementarea de solutii de comert electronic avand la baza o platforma modulara ce se extinde in functie de nevoile specifice ale fiecarui magazin online in parte. Pornind de la magazine online simple, pana la solutii administrate complex cu posibilitate de administrare a stocurilor si facturare direct din interfata magazinului online.

Despre S.C. MERCA Business Solutions SRL

Produsele cosmetice comercializate pot fi comandate online pe site-ul www.biobeauty.ro.
Mai multe informatii despre imerca 2.0 pot fi obtinute pe site-ul www.imerca.ro.


Robert TUDOR
managing partner
MERCA Business Solutions
0371-000.731
robeert.tudor@merca.ro