Felicitari Craciun, un mesager al celor mai frumoase urari

BUCURESTI - 13 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Farmaceutic

felicitari -craciun/" title="felicitari craciun">Felicitari Craciun - Colectia Business 2014.
Este momentul din an in care companiile trebuie sa decida cum sa le arate clientilor si partenerilor de afaceri ca le sunt recunoscatori pentru colaborarea minunata de peste an si pentru relatiile de afaceri fructuoase. Este sezonul felicitarilor de Craciun si de Anul Nou!

Felicitare de Craciun albastra cu bradut folio stilizat

Felicitare de Craciun albastra cu bradut folio stilizat

Mika Design s-a pregatit cu o noua colectie de felicitari Craciun adresate segmentului corporate:

- modele clasice de felicitari Craciun ce pun in valoarea logo-ul companiei

- modele moderne de felicitari Craciun Business in forma de glob

- felicitari Craciun braduti tridimensionali

- modele cu braduti stilizati in diferite nuante

Am pregatit pentru acest an peste 70 de modele noi de felicitari Craciun pentru companii, modele business care vor transmite intr-o maniera eleganta urarile si mesajele de multumire cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Realizate din materiale de cea mai buna calitate, Felicitarile de Craciun si Anul Nou cu personalizari speciale vor face o buna impresie clientilor si partenerilor de afaceri. Noile modele de felicitari Craciun pastreaza linia traditionala de design, caracterizata prin eleganta si calitate, dar sparg tiparul cu o serie de culori si combinatii speciale.

Daca alegerea modelului potrivit de felicitari Craciun este dificila, Mika Design va ajuta sa luati decizia potrivita, de la culori si mesaj pana tipul fontului si formatul felicitarilor.

Mika Design are in colectiile sale peste 1000 de modele de felicitari Craciun business si invitatii corporate pentru lansari de produse sau servicii noi, invitatii de nunta si botez sau pentru petreceri de copii. Invitatiile sunt insotite de diverse variante de carduri masa cu numele invitatilor, meniuri din carton, inele de servet si diverse alte si accesorii asortate.

Produsele noastre sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate cu utilaje care permit o finisare profesionala, iar in cazul in care sunt realizate handmade, acest lucru este precizat in dreptul produsului repectiv.  Realizam modele handmade pentru produse speciale, care nu se pot realiza cu utilaje profesionale.

Felicitarile de Craciun Business pot fi comandate on-line pe site-ul nostru www.mikadesign.ro, sectiunea “Felicitari Craciun”, unde puteti face probe asupra modului in care doriti paginatia textului si a culorii cu care doriti personalizarea. Pentru comenzi on-line, clientii beneficiaza de un discount de 5%.

Pentru detalii asupra prosuselor si a modului de comanda ne puteti contacta la 0728.031.031 / 0727.787.447  

Despre MIKA GIFTS

Mika Design este un concept realizat de o echipa de oameni tineri a caror principala pasiune este design-ul, in special design-ul in papetarie si accesorii.Dorinta noastra este sa oferim cele mai frumoase si elegante modele de felicitari Craciun business, invitatii nunta, invitatii botez, marturii nunta, marturii botez, cutii cadouri (www.cadourisarbatori.ro), mici cadouri si accesorii evenimente din care clientii nostri sa aleaga modelele care se potrivesc cel mai mult stilului si person

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-mika-design-events-srl/felicitari-craciun-un-mesager-al-celor-mai-frumoase-urari