Invitatii de nunta deosebite, inspirate si de calitate

BUCURESTI - 12 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle

A venit timpul să va așezați la casa voastră, iar totul începe cu o cerere în căsătorie romantică sau haioasă, sobră sau non-conformistă și un DA suav și timid sau răspicat și hotărât.

Invitatii de nunta deosebite, inspirate si de calitate
 Odata ce ați ales tema – romantică și elegantă, vintage sau rustică, shabby chic sau garden party –puteți trece la alegerea modelelor pentru papetaria de nuntă 

Monica Manu

Până la romantica lună de miere, mai este însă un hop de trecut – nunta – și vrem ca totul să iasă perfect, participanții la eveniment să fie impresionați de la primirea invitației de nuntă până la locul și decorul în care se desfăsoară petrecerea.

Rochia miresei trebuie să fie absolut specială iar rochiile domnișoarelor de onoare asortate cu tema aleasă pentru nuntă.

Stabilirea detaliilor, alegerea culorilor sau a decorațiunilor și ornamentelor ori a papetăriei pentru nuntă, totul pare complicat, pentru că trebuie să armonizeze într-un tot ce transmite acelasi mesaj: bună dispoziție și rafinament.

Totul devine însă simplu și limpede, dacă pornim de la un aspect esențial, de care vor fi legate toate celelalte, și anume alegerea temei nunții. Odata ce ați ales tema – romantică și elegantă, vintage sau rustică, Șhabby Chic sau Garden Party –puteți trece la alegerea modelelor pentru papetaria de nuntă

Invitațiile de nuntă, plicurile de bani sau cardurile de mulțumire personalizate, numerele de așezare la masa sau mărturiile vor fi alese în ton cu tematica evenimentului.

Pentru a raspunde tuturor preferințelor, catalogul online MikaDesign.ro include diferite colecții de invitații de nuntă, modele deosebite și variate, de la invitații din catifea sau dantelate, accesorizate cu fundițe elegante din satin și cristale sau pene de paun ori eșarfe asortate.

În catalogul Mika Design, vă prezentăm și seturi tematice, precum Opera, Vintage Flowers, Shabby Chic Roses sau Hortensia, ce vă propun modele de invitații de nuntă deosebite, cu meniuri și numere de așezare la masă personalizate, plicuri sau carduri de mulțumire. 

Despre MIKA GIFTS

Mika Design, un catalog online de invitații de nuntă și botez, invitații la petreceri corporate sau pentru copii și felicitări pentru ocazii speciale, vă ajută să faceți alegerea potrivită pentru eveniment.