Mika Design Events lanseaza noua colectie de felicitari Craciun Business

BUCURESTI - 20 octombrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Mika Design lanseaza noua colectie de Felicitari Craciun si An Nou adresata segmentului corporate “Christmas Business Line” 2010.

Mika Design Events lanseaza noua colectie de felicitari Craciun Business

Dupa ani de experienta si cautari in vederea gasirii celor mai potrivite produse adresate segmentului business, va prezentam noile noastre modele de felicitari de Craciun si An Nou .

Ca in fiecare an cu ocazia sarbatorilor de iarna am adunat in aceasta colectie unele din cele mai reprezentative modele de felicitari de Craciun adresate segmentului corporate. Respectand tendintele internationale in design, avem in portofoliu mai mult de 60 modele pornind de la cele elegante pana la cele haioase, pe cartoane de cea mai buna calitate in diverse culori si cu imprimeuri in relief.

Modelele noastre de felicitari de Craciun sunt adresate firmelor care cauta idei originale pentru a-si exprima urarile cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.
Felicitarile de Craciun sunt importate de la case producatoare cu experienta indelungata in papetarie, sunt realizate din cartoane de buna calitate si sunt personalizate prin metode speciale: folio auriu, folio argintiu, timbru sec, lacuire selectiva.

In noua noastra colectie de Felicitari Craciun se regasesc modele realizate din cartoane fine, cu aspect si textura catifelata sau cartoane sidefate decorate cu design-uri specifice sarbatorilor de iarna, puse in evidenta prin procedee deosebite de personalizare.
Culorile predominante ale noilor modele sunt: albastru, argintiu, rosu sau chiar indraznetul negru. Modelele sunt caracterizate prin design simplu, clasic pentru a pune in valoare sigla companiei, dar se regasesc si modele cu accente baroc.
Pe langa calitatea deosebita a modelelor, punem la dispozitia clientilor nostri si serviciul de personalizare prin tehnici speciale: folio, timbru sec, termorelief astfel incat ele sa lase o impresie de neuitat clientilor si partenerilor de afaceri.

Felicitarile de Craciun pot fi comandate on-line pe site-ul nostru www.mikadesign.ro, sectiunea “Felicitari Craciun”, unde puteti face probe asupra modului in care doriti paginatia textului si a culorii cu care doriti personalizarea. Pentru comenzi on-line clientii beneficiaza de un discount de 5%.
Pentru detalii asupra prosuselor si a modului de comanda ne puteti contacta la 021 312 21 93; 0735 863 534.

Despre MIKA GIFTS

Mika Design este un concept realizat de o echipa de oameni tineri a caror principala pasiune este design-ul, in special design-ul in papetarie si accesorii.
Dorinta noastra este sa oferim cele mai frumoase si elegante modele de felicitari Craciun business, invitatii nunta, invitatii botez, marturii nunta, marturii botez, cutii cadouri (www.cadourisarbatori.ro), mici cadouri si accesorii evenimente din care clientii nostri sa aleaga modelele care se potrivesc cel mai mult stilului si personalitatii proprii.
Suntem mandri sa avem in oferta noastra produse ale unora dintre cele mai importante case de productie si distributie internationale si incercam in permanenta sa oferim tot ceea ce este nou in domeniu.
Cochetam si suntem receptivi la tot ce inseamna hartie si cartoane fine, grafica, design, culori, tehnici de imprimare, cartoane speciale si hartie manuala, cadouri si acele mici detalii care fac lucrurile cu adevarat frumoase.

Mika Design
Calea Victorie 95-97, Bucuresti
021 312 21 93

info@mikadesign.ro