Modele Noi de Felicitari Craciun Business

BUCURESTI - 8 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, Sanatate, Agricultura

Felicitarile de Craciun prezentate de Mika Design in noua colectie 2015 sunt realizate din cartoane de cea mai buna calitate, cartoane sidefate sau mate ori din cartoane cu textura catifelata, au pe interior carton alb sau ivory care permite printatea facila a textelor de felicitare iar ca si tehnici folosite pentru evidentierea designului amintim folio auriu, folio argintiu, termorelief; tehnici ce fac ca modelele noatre de felicitari Craciun sa fie cu adevarat speciale.

Modele Noi de Felicitari Craciun Business

Felicitarile de Craciun corporate sunt un minunat instrument de marketing. Posibilitatea personalizarii lor cu textul dorit si logo-ul companiei, optiunea de a alege culori asortate cu sigla si imaginea companiei le fac un bun instrument de marketing foarte util in crearea si dezvoltarea relatiilor de afaceri. 

Culori ale cartoanelor precum rosu aprins, mov imperial, maro elegant, argintiu, auriu, albastru marin sunt culori de baza dar acestora li se alatura combinatii de albastru cu orange, albastru cu verde sau lila, coduri pantone care infrumuseteaza aceste modele de felicitari Craciun business. Mici globuri stililizate, braduti, stelute, coronite de brad, turta dulce si alte decoratiuni specifice Craciunului infrumuseteaza modelele noastre de felicitari craciun adresate companiilor.

Multe dintre modelele de felicitari Craciun business din noua colectie au o mica “fereastra”  dreptunghiulara sau rotunda in care se personalizeaza sigla companiei, aceste modele avand avantajul ca se pune in valoare foarte bine logo-ul companiei.

Am pregatit pentru acest an peste 70 modele noi de felicitari Craciun pentru companii, modele business numai bune de trimis cu urarile de bine si multumire cu ocazia sarbatorilor de iarna. Noile modele de felicitari Craciun pastreaza linia traditionala de design caracterizata prin eleganta si materiale de cea mai buna calitate (cum v-am obisnuit deja) dar sparg tiparul cu o serie de culori si combinatii de culori speciale.

Mare parte dintre felicitarile de Craciun din portofoliul nostru sunt certificate FSC – Forest Stewardship Council – o organizatie non guvernamentala si non profit care are ca si scop promovarea managementului forestier responsabil - gospodarirea padurilor in mod corespunzator din punct de vedere ecologic, conservarea mediului natural si a proceselor ecologice. Prin cumpararea de produse certificate FSC, se garanteaza ca lemnul din produsul respectiv provine din paduri gestionate durabil pe criterii sociale, economice si ecologice

Felicitarile de Craciun pot fi comandate on-line pe site-ul nostru www.mikadesign.ro, sectiunea “Felicitari Craciun”, unde puteti face probe asupra modului in care doriti paginatia textului si a culorii cu care doriti personalizarea. Pentru comenzi on-line, clientii beneficiaza de un discount de 5%.

Pentru detalii asupra produselor si a modului de comanda ne puteti contacta la 0728.031.031 / 0727.787.447  

Despre MIKA GIFTS

Mika Design este un concept realizat de o echipa de oameni tineri a caror principala pasiune este design-ul, in special design-ul in papetarie si accesorii.Dorinta noastra este sa oferim cele mai frumoase si elegante modele de felicitari Craciun business, invitatii nunta, invitatii botez, marturii nunta, marturii botez, cutii cadouri (www.cadourisarbatori.ro), mici cadouri si accesorii evenimente din care clientii nostri sa aleaga modelele care se potrivesc cel mai mult stilului si personalitatii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-mika-design-events-srl/modele-noi-de-felicitari-craciun-business