Un concept nou pentru mediul online romanesc - www.WeekendManiac.ro

BUCURESTI - 21 aprilie 2008

Comunicat tip General in Turism

S.C. MULTIPROIECT S.R.L. lanseaza un concept nou pentru mediul online romanesc - www.WeekendManiac.ro

Un concept nou pentru mediul online romanesc - www.WeekendManiac.ro

WeekendManiac.ro este un ghid online interactiv pentru cei care iubesc weekendul.

In secolul 21, cand jobul a inceput sa fie locul unde oamenii isi petrec cea mai mare parte din timp si in care ritmul alert, stresul si lipsa timpului liber sunt principalele atribute, viata a inceput sa se masoare in weekenduri. Astfel noua dimensiune a vietii este: 52 de weekenduri pe an X speranta de viata.

Munca este cea care domina zilele de luni pana vineri, iar weekendul reprezinta evadarea din monotonia saptamanii. De cele mai multe ori oamenii nu stiu cum sa-si petreaca weekendul si astfel el trece, fara a face nimic special.

WeekendManiac.ro vine in ajutor lor. Aici se gasesc cele mai bune idei de a petrece weekendul. Variantele propuse reprezinta experientele weekendmaniacilor care doresc sa impartaseasca si celorlalti din momentele inedite din weekend.

Weekendmaniac.ro este un site interactiv unde toti cei care doresc pot propune o idee, le pot comenta pe cele existente sau cei care nu stiu cum sa-si petreaca weekendul pot descoperi aici idei extraordinare. Weekendmaniaci care nu vor sti exact ce sa aleaga au la dispozitie Ruleta de weekend. Din cele mai votate propuneri de weekend, Ruleta va da solutie ideala.

Toti cei care au idei de weekend sunt invitati sa le propuna pe www.weekendmaniac.ro si astfel sa participe la concursul „Propune idei de weekend”. Cel care va propune cele mai multe idei va castiga un weekend la munte pentru doua persoane. Regulamentul concursului se gaseste la adresa www.weekendmaniac.ro.

Pe 17 iulie 2008, WeekendManiac.ro va anunta castigatorul concursului „Propune idei de weekend”.

Weekendmaniac.ro a fost creat din dorinta de a rapunde cat mai bine nevoilor omului contemporan, deosebit de ocupat. Pe un segment in plin proces de dezvoltare, Weekendmaniac.ro va ocupa cu siguranta, in scurt timp, un loc de top in preferintele celor care vor sa traiasca la maxim fiecare weekend.

Despre s.c. multiproiect s.r.l.

Publishing, new media, turism
Pentru mai multe informaţii despre WeekendManiac.ro, vizitaţi www.weekendmaniac.ro sau contactati pe e-mail: contact@weekendmaniac.ro

contact@weekendmaniac.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-multiproiect-s-r-l-/un-concept-nou-pentru-mediul-online-romanesc-www-weekendmaniac-ro