Ness Romania are un nou Sales Manager

BUCURESTI - 20 iunie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Bucureşti, 20 Iunie 2007, Ness Romania, filială a companiei Ness Technologies, furnizor global de servicii şi soluţii IT, a anunţat astăzi completarea echipei de management cu un nou membru.

Mircea Neagu este noul director de vânzări al Ness Romania. Din 1997 până în prezent, a ocupat diferite poziţii în cadrul HP Romania, coordonând ultimii ani, cu rezultate deosebite, vânzarile în segmentul Enterprise pentru verticalele: Telecom, Servicii financiare, Industrie şi Utilităţi si având o contribuţie decisivă la dezvoltarea business-ului HP in Romania.

Profesionalismul, inovaţia, spiritul de echipă şi dedicaţia pentru munca depusă au fost esenţiale pentru realizările trecute şi sunt vitale pentru succesul Ness Romania în viitor. „Îi urăm bun venit lui Mircea in Ness şi avem încredere că, sub conducerea lui, echipa de vânzări va continua să crească şi va avea de învăţat din experienţa unui profesionist. În ceea ce ne priveşte, îi suntem alături şi are tot suportul nostru pentru a se integra rapid în familia Ness. Îi dorim şi ne dorim să avem succes împreună”, a declarat Gabriel Mardarasevici, director general al Ness Romania.

“Poziţionarea Ness Romania pe piaţa serviciilor de IT, succesele repurtate pe parcursul ultimilor doi ani de la momentul achiziţiei de către Ness Technologies, valoarea echipei si cultura organizaţională m-au ajutat în luarea deciziei de a mă alătura echipei Ness. După anii petrecuţi alături de HP Romania am simţit nevoia unei schimbări şi am ales Ness, companie cu un potenţial remarcabil pentru viitorul peisajului IT din Romania.”, a declarat Dl. Mircea Neagu, actualul Sales Manager al Ness Romania.

Despre S.C. NESS ROMANIA SRL

Despre Ness Technologies

Ness Romania activează, din 2005, ca filială a companiei Ness Technologies, furnizor global de servicii şi soluţii IT create pentru a mări competivitatea şi eficienţa clienţilor, cu specializări în outsourcing şi offshore, integrare de sisteme şi dezvoltare de aplicaţii, software şi consultanţă, asigurarea calităţii şi instruire. Ness deserveşte un portofoliu de peste 500 de companii listate la bursă, atât din sectorul public cât şi din sectorul privat. Având peste 7,500 de angajaţi, Ness îşi desfăşoară activitatea internaţională în 16 ţări din America de Nord, Europa şi Asia Pacific şi are dezvoltate numeroase parteneriate în întreaga lume.

Persoana de contact: Liliana Muraru, Director Marketing, telefon: 021/3005518, mobil: 0722 400 731; e-mail: ness@ro.ness.com

ness@ro.ness.com